Lenovo Glasses T1| Μία τεράστια φορητή οθόνη στην τσέπη σας!

Lenovo Glasses T1| Μία τεράστια φορητή οθόνη στην τσέπη σας!
ired.gr

H Lenovo εξέπληξε το κοινό της IFA 2022, όπου παρουσίασε μία νέα συσκευή που ονομάζεται Glasses T1. Δεν πρόκειται ούτε για γυαλιά εικονικής πραγματικότητας VR, ούτε για γυαλιά επαυξημένης πραγματικότητας AR. Αντίθετα είναι ένας νέος τύπος εξωτερικής οθόνης με την μορφή γυαλιών, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αντικαταστήσετε την οθονη του smartphone, tablet ή του υπολογιστή σας. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία λειτουργική θύρα USB-C. Είναι συμβατά με συσκευές Windows, Android και συμπεριλαμβάνουν αντάπτορα Lightning για την σύνδεση με συσκευές iOS. 

Διαβάστε επίσης: Η νέα γενιά USB 4 V.2 υπόσχεται διπλάσια ταχύτητα χρησιμοποιώντας τα καλώδια που έχετε ήδη

H Lenovo υποστηρίζει ότι τα Glasses T1 είναι μία εξαιρετική πρόταση για τους λάτρεις των streaming υπηρεσιών, που θα αισθάνονται σαν να βρίσκονται στον κινηματογράφο. Είναι επίσης μία εξαιρετική λύση για  gaming καθώς και για δουλειά. Εάν για παράδειγμα χρειάζεται να εργαστείτε ενώ βρίσκεστε σε έναν δημόσιο χώρο, μπορείτε να φορέσετε τα γυαλιά σας χωρίς να υπάρχει κίνδυνος να δει κάποιος τα εμπιστευτικά σας αρχεία. Συγκεκριμένα ο Eric Yu, Senior Vice President of Commercial Product Center and SMB Segment, Intelligent Devices Group, Lenovo ανέφερε “Κάθε μέρα, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο στρέφονται όλο και περισσότερο σε φορητές συσκευές που χρησιμοποιούν για λόγους ψυχαγωγία ή παραγωγικότητας. Το μέγεθος της οθόνης αποτελεί ένα σημαντικό εμπόδιο στην εμπειρία χρήσης. Με μία λύση όπως τα γυαλιά Lenovo T1, οι χρήστες απολαμβάνουν μια φορητή καθώς και ιδιωτική εμπειρία μεγάλης οθόνης, αξιοποιόντας ακόμη περισσότερο τα κινητά και τους φορητούς υπολογιστές τους.

Διαβάστε επίσης: To AR/VR headset της Apple είναι σχεδόν έτοιμο και παρουσιάστηκε στο διοικητικό συμβούλιο

Τα γυαλιά χρησιμοποιούν τεχνολογία micro-OLED. Η ανάλυση τους φτάνει εώς και Full HD και στα δύο μάτια και ο ρυθμός ανανέωσης φτάνει τα 60Hz. Εκτός από την εικόνα, τα γυαλιά αναπαράγουν και ήχο μέσω των ενσωματωμένων ηχείων τους. Η ένταση και η εικόνα μπορούν να ρυθμιστούν χρησιμοποιώντας τα κουμπιά τους.

Οι πωλήσεις των Lenovo Glasses θα ξεκινήσουν από την Κίνα στα τέλη του 2022 και θα φτάσουν στις υπόλοιπες αγορές στις αρχές του 2023. Η τιμή τους δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Διαβάστε επίσης: Η έξυπνη οθόνη τύπου iMac της Samsung είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες