Η ημερομηνία για την εκδήλωση του iPhone 14 “Far Out” επιβεβαιώθηκε

Η ημερομηνία για την εκδήλωση του iPhone 14 “Far Out” επιβεβαιώθηκε
ired.gr

Η Apple ανακοίνωσε και επίσημα την εκδήλωση παρουσίασης των iPhone 14 η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Σεπτεμβρίου, 20:00 ώρα Ελλάδος και θα μεταδοθεί ζωντανά. 

Σε αντίθεση με τα event του 2020 και 2021 τα οποία ήταν προεγγεγραμμένα λόγω της πανδημίας του Covid-19, για την φετινή χρονιά θα διεξαχθεί δια ζώσης με τους καλεσμένους να παρευρίσκονται  στο Steve Jobs Theater. 

iPhone 14

Η σειρά των iPhone 14 θα αποτελείται από 4 νέα μοντέλα (iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max) με βελτιωμένες κάμερες και επιδόσεις, ενώ οι συσκευές iPhone 14 Pro πιθανόν να διαθέτουν μικρότερη εγκοπή (notch) στο πάνω μέρος της οθόνης και θα διαθέτει λειτουργία Always-on. 

Διαβάστε επίσης: Τα iPhone 14 Pro πιθανόν να διαθέτουν Always-on Display

Όπως συνήθως αρκετοί fan της Apple αναλύουν τα στοιχεία πίσω από τις λεπτομέρειες των προσκλήσεων του κάθε event. Τι κρύβεται λοιπόν πίσω από τον διαστημικό σχεδιασμό; 

Χωρίς σχεδόν καμία αμφιβολία ένα από τα πιο σίγουρα νέα χαρακτηριστικά θα είναι η Always-on Display και πιθανόν εφόσον η πρόσκληση μας παραπέμπει στο διάστημα, τα νέα iPhone να διαθέτουν και την δυνατότητα δορυφορικής συνδεσιμότητας. Τα πρώτα σχόλια σχετικά με την προσθήκη δορυφορικής συνδεσιμότητας στα iPhone ξεκίνησαν πριν από την κυκλοφορία του iPhone 13, ωστόσο τελικά δεν είδαμε αυτό το χαρακτηριστικό στα προηγούμενα μοντέλα. Μέσω της δορυφορικής λειτουργίας, οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα όταν χάνουν την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας να συνδέονται σε έναν δορυφόρο και να πραγματοποιούν κλήσεις έκτακτης ανάγκης.

Διαβάστε επίσης: Διέρρευσαν και άλλες τεχνικές προδιαγραφές των iPhone 14

One More Thing…

Παράλληλα στην ίδια εκδήλωση πιθανώς να ανακοινωθούν τα νέα μοντέλα Apple Watch Series 8 και AirPods Pro 2! H Apple μαζί με την παρουσίαση των νέων iPhone όπως συνήθως θα ανακοινώσει και την τελική ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας των νέων εκδόσεων λογισμικού iOS 16, iPadOS 16, Watch OS 9, tvOS 16 και του macOS Ventura. 

Επίσης η εταιρεία ετοιμάζει νέα μοντέλα Mac και iPad τα οποία θα ανακοινωθούν σε ξεχωριστή εκδήλωση τον Οκτώβριο. 

Διαβάστε επίσης: Νέες αποκαλύψεις για το Apple Watch Series 8 δείχνουν ότι δεν θα υπάρχουν βελτιώσεις σε θέμα απόδοσης

Πως μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά το event; 

  • Στο κανάλι της Apple sto YouTube
  • Μέσω της ιστοσελίδας της Apple
  • Μέσω της εφαρμογής του Apple TV 

Διαβάστε επίσης: H Apple συνεργάζεται με την LG για την δημιουργία foldable iPad και MacBook