Το Apple Watch Series 8 θα διαθέτει 5% μεγαλύτερη οθόνη

Το Apple Watch Series 8 θα διαθέτει 5% μεγαλύτερη οθόνη
ired.gr

Το Apple Watch Series 8 αναμένεται να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο και φαίνεται ότι θα είναι το μεγαλύτερο Apple Watch που έχουμε δει, με ακόμη μεγαλύτερη οθόνη από αυτή του Apple Watch Series 7 45mm. 

Διαβάστε επίσης: Η Apple ανακοίνωσε νέες δυνατότητες προσβασιμότητας | Door Detection, Apple Watch Mirroring, Live Captions

Σύμφωνα με τους αναλυτές Ross Young της DSCC και Jeff Pu της Haitong International Securities, τα δύο από τα τρία νέα μοντέλα  Apple Watch 8 θα διαθέτουν 1,99 ιντσών οθόνη, 5% δηλαδη μεγαλύτερη από τον προκάτοχό τους. 

Το μεγαλύτερο μέγεθος της οθόνης πιθανόν να σχετίζεται και με τον φημολογούμενο ανασχεδιασμό του Apple Watch 8, ο οποίος θα περιλαμβάνει επίπεδες άκρες και οθόνη από γυαλί. Ο Jeff Pu ανέφερε επίσης ότι η Luxshare θα είναι ο αποκλειστικός προμηθευτής της Apple των οθονών 2 ιντσών που θα τοποθετηθούν στα high end μοντέλα των Apple Watch. 

Διαβάστε επίσης: Η Apple θα διακόψει την κυκλοφορία του Apple Watch Series 3

Οι τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, αναφέρουν ότι στα δύο ακριβότερα μοντέλα θα περιλαμβάνεται ένας αισθητήρας μέτρησης θερμοκρασίας του σώματος. Η συσκευή που δεν θα περιλαμβάνει τον νέον αισθητήρα θα είναι η νέα ανθεκτική εκδοχή του Apple Watch η οποία για πρώτη φορά θα ενταχθεί στην νέα σειρά και θα είναι κατάλληλη για extreme sports ή πιο ακραίες συνθήκες. Αυτό το νέο μοντέλο θα βοηθήσει την Apple να ανταγωνιστεί άλλες εταιρείες όπως η Garmin και η Casio.

Διαβάστε επίσης: Νέες αποκαλύψεις για το Apple Watch Series 8 δείχνουν ότι δεν θα υπάρχουν βελτιώσεις σε θέμα απόδοσης