Διέρρευσαν και άλλες τεχνικές προδιαγραφές των iPhone 14

Διέρρευσαν και άλλες τεχνικές προδιαγραφές των iPhone 14
ired.gr

Τα νέα iPhone 14 πρόκειται να παρουσιαστούν το φθινόπωρο του 2022 και ήδη έχουν δημοσιευτεί αρκετές πληροφορίες για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

Αυτά είναι τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 16 που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε

Ο αξιόπιστος insider, ShrimpApplePro, κοινοποίησε τις χωρητικότητες της μπαταρίας και για τα τέσσερα νέα μοντέλα της σειράς iPhone 14. Μέχρι στιγμής αυτή είναι η πρώτη φορά που αναφέρθηκε κάποιος στις χωρητικότητες και φαίνεται πως τα τρία μοντέλα θα λάβουν κάποια αύξηση ενώ η μπαταρία του μοντέλου Pro Max θα είναι λίγο μικρότερη από του iPhone 13 Pro Max. Οι χωρητικότητες των νέων μοντέλων θα είναι οι εξής: 

  • iPhone 14 - 3279 mAh ( iPhone 13 - 3.227 mAh )
  • iPhone 14 Max - 4325 mAh ( N/A )
  • iPhone 14 Pro - 3200 mAh ( iPhone 13 Pro - 3.095 mAh )
  • iPhone 14 Pro Max - 4323 mAh ( iPhone 13 Pro Max - 4.352 mAh )

Διαβάστε επίσης: Διέρρευσαν οι θήκες και στοιχεία των νέων iPhone 14

Επιπλέον νέες πληροφορίες έδωσε και ο δημοσιογράφος Mark Gurman στο τελευταίο του newsletter, όπου αναφέρει ότι η σειρά iPhone 14 Pro θα υποστηρίζει τη λειτουργία Always On Display. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι το iPhone 14 Pro όχι μόνο ότι θα διαθέτει την συγκεκριμένη λειτουργία, αλλά θα μπορεί επίσης να συνδυαστεί και με την λειτουργία κλειδώματος οθόνης του iOS 16 για εμφάνιση widget. Ωστόσο, θα περιορίζεται μόνο στα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max.

Αν και για αρχή θα είναι διαθέσιμη μόνο σε δύο μοντέλα iPhone, o Gurman υποστηρίζει ότι θα είναι πολύ δημοφιλής στο μέλλον και θα υποστηρίζεται από όλα τα επερχόμενα μοντέλα iPhone.

Διαβάστε επίσης: Τα iPhone 14 Pro πιθανόν να διαθέτουν Always-on Display

Στην συνέχεια του newsletter αναφέρθηκε και αυτός στο θέμα της μπαταρίας των νέων μοντέλων λέγοντας πως η Apple θα μειώσει την κατανάλωση ενέργειας της οθόνης ακόμη περισσότερο από ότι στην σειρά iPhone 13 ώστε να επεκτείνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. 

Επιπλέον ο Gurman ανέφερε ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μία πληθώρα νέων προϊόντων συμπεριλαμβανομένων ενός νέου Mac mini με τον επεξεργαστή M2 Pro, τεσσάρων νέων μοντέλων Apple Watch, ένα νέο Apple TV και ένα νέο HomePod.

Διαβάστε επίσης: H Apple συνεργάζεται με την LG για την δημιουργία foldable iPad και MacBook