Νέες αποκαλύψεις για το Apple Watch Series 8 δείχνουν ότι δεν θα υπάρχουν βελτιώσεις σε θέμα απόδοσης

Νέες αποκαλύψεις για το Apple Watch Series 8 δείχνουν ότι δεν θα  υπάρχουν βελτιώσεις σε θέμα απόδοσης
ired.gr

Στο τελευταίο του newsletter ο Mark Gurman, αναφέρθηκε στις προσδοκίες του για πολλά από τα επερχόμενα προιόντα της Apple, συμπεριλαμβανομένων των νέων Apple Watch.

Όσων αφορά τα Apple Watch o Gurman δήλωσε πως φέτος αναμένεται να παρουσιαστούν τρία νέα μοντέλα, η επόμενη γενια Apple Watch Series 8, το φθηνότερο Apple Watch SE  2ης γενιάς και μία νέα προσθήκη στην σειρά, το Apple Watch Explorer το οποίο θα είναι κατασκευασμένο για πιο αντίξοες συνθήκες. 

Διαβάστε επίσης: Η Apple ανακοίνωσε νέες δυνατότητες προσβασιμότητας | Door Detection, Apple Watch Mirroring, Live Captions

Μία από τις πιο σημαντικές πληροφορίες στο newsletter είναι ότι ο επεξεργαστής του Apple Watch Series 8 θα έχει τις ίδιες προδιαγραφές με αυτόν του Series 7. Από την άλλη πλευρά τo Series 7 είχε την ίδια απόδοση με το Series 6, επομένως ο επεξεργαστής του Apple Watch φαίνεται να παραμένει αμετάβλητος για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Η Apple πιθανό είναι ικανοποιημένη με την γρήγορη και την ομαλή λειτουργία των Apple Watch οπότε δεν θεωρεί ότι χρειάζονται ακόμα καλύτερη απόδοση. Ο Gurman ανέφερε πως ο επεξεργαστής του Apple Watch θα ανανεωθεί ξανά στο Series 9. Επιπλέον το Apple Watch SE 2ης γενιάς θα διαθέτει το ίδιο μέγεθος οθόνης και πιθανόν τον ίδιο επεξεργαστη με το Series 8. 

Ταυτόχρονα η Apple πρόκειται να διακόψει την πώληση του μοντέλου Series 3, το οποίο δεν υποστηρίζει καν το WatchOS 9.

Διαβάστε επίσης: Η Apple θα διακόψει την κυκλοφορία του Apple Watch Series 3

Η εξωτερική εμφάνιση των νέων Apple Watch είναι ένα θέμα στο οποίο ο Gurman δεν έχει πάρει ακόμα θέση. Σχεδόν όλες οι φήμες και οι αποκαλύψεις πριν από την κυκλοφορία του προηγούμενου Apple Watch Series 7 είχαν πέσει τελείως έξω. Ελπίζουμε ότι εφόσον σε θέμα απόδοσης δεν θα υπάρχει διαφορά, τουλάχιστον θα ανανεωθεί εξωτερικα. Τέλος το Apple Watch Series 8 πιθανόν θα διαθέτει έναν νέο αισθητήρα μέτρησης θερμοκρασίας, λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας και ίσως εκτός από την συνδεσιμότητα με iPhone να είναι δυνατή και η φημολογούμενη δορυφορική συνδεσιμότητα της Apple.