Το iOS 16 δίνει επιτέλους στους χρήστες την δυνατότητα να βλέπουν τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης WiFi

Το iOS 16 δίνει επιτέλους στους χρήστες την δυνατότητα να βλέπουν τους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης WiFi
ired.gr

Το iOS 16 θα είναι διαθέσιμο σύντομα για όλους τους χρήστες iPhone με πολλές νέες δυνατότητες συμπεριλαμβανομένης της ρύθμισης που επιτρέπει να προβάλετε και να μοιράζεστε εύκολα και γρήγορα τους αποθηκευμένους κωδικούς WiFi που έχετε στην συσκευή σας.  

Αυτά είναι τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 16 που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε

Στο WWDC 2022 η Apple παρουσίασε λεπτωμερος το iOS 16 και μερικά από τα νέα του χαρακτηριστικά. Ωστόσο ένα από τα πολυαναμενόμενα χαρακτηριστικά που δεν αναφέρθηκε στην παρουσίαση είναι και η δυνατότητα προβολής των αποθηκευμένων κωδικών WiFi. Η δυνατότητα κοινής χρήσης του κωδικού WiFi δεν ήταν ποτέ μία εύκολη διαδικασία στα iPhone, ωστόσο τώρα γίνεται απλά και γρήγορα μέσω των ρυθμίσεων WiFi. 

Διαβάστε επίσης: Η Apple ανακοίνωσε νέες δυνατότητες προσβασιμότητας | Door Detection, Apple Watch Mirroring, Live Captions

Στην developer beta του iOS 16 οι χρήστες μπορούν να δουν τον κωδικό του WiFi ακολουθώντας τα εξής βήματα:

Μεταβείτε στις ρυθμίσεις > WiFi > Επιλέξτε επεξεργασία στο πάνω δεξί μέρος της οθόνης 

Αφού κάνετε τα παραπάνω εύκολα βήματα θα μπορείτε να δείτε όλα τα δίκτυα WiFi στα οποία έχετε συνδεθεί και στην συνέχεια επιλέγοντας το κουμπί (i) δίπλα από το όνομα του δικτύου για το οποίο θέλετε να δέιτε τον κωδικό πρόσβασης. Στην συνέχεια σας ανοίγει ένα παράθυρο με τις λεπτομέρειες του δικτύου και πατώντας πάνω στο πεδίο του κωδικού μπορείτε να τον δείτε και να τον αντιγράψετε. 

Διαβάστε επίσης: Πως να αναβαθμίσετε τα AirPods στην τελευταία έκδοση λογισμικού