Πως να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα και τις δύο κάμερες του iPhone

Πως να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα και τις δύο κάμερες του iPhone
ired.gr

Τα iPhone είναι εξοπλισμένα με ένα από τα καλύτερα συστήματα καμερών που κυκλοφορεί σε smartphone. Είτε πρόκειται για την λήψη φωτογραφιών ή βίντεο, η απόδοση τους είναι πάντα εντυπωσιακή. Ωστόσο, παρά τις πολλές δυνατότητες της εφαρμογής της κάμερας, δεν υπάρχει κάποια λειτουργία που να σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε και τις δύο κάμερες ταυτόχρονα. 

Διαβάστε επίσης: Πως να δημιουργήσετε ringtones για το iPhone μέσω του GarageBand εύκολα και γρήγορα

Πως να κάνετε λήψη φωτογραφιών και από τις δύο κάμερες του iPhone

Για να τραβήξετε πολλαπλές εικόνες από το iPhone σας θα χρειαστεί αρχικά να κατεβάσετε την εφαρμογή BiCam από το App Store. Αφού ανοίξετε την εφαρμογή πατάτε αποδοχή ώστε να της δώσετε πρόσβαση στην κάμερα σας. Στην συνέχεια επιλέγετε το εικονίδιο της κάμερας και τραβάτε φωτογραφίες και από τις δύο κάμερες. 

Εκτός από τις φωτογραφίες το BitCam σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε λήψη βίντεο και από τις δύο κάμερες ταυτόχρονα και περιέχει λειτουργίες όπως την προσαρμοσμένη διάταξη, φλας οθόνης και άλλα. 

Διαβάστε επίσης: iPhone| Πως να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του 5G για να καταναλώνετε λιγότερη μπαταρία

Πως να κάνετε λήψη βίντεο από τις 3 κάμερες του iPhone

Ενώ το BitCam είναι μία πολύ καλή εφαρμογή για την λήψη φωτογραφιών και βίντεο, περιορίζεται μόνο στις δύο κάμερες. Εάν θέλετε να κάνετε λήψη βίντεο από όλες τις κάμερες του iPhone σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Multicam Pro.

Με το Multicam Pro έχετε την δυνατότητα λήψης βίντεο από όλες τις κάμερες του iPhone μέχρι 15 δευτερόλεπτα. Για να τραβήξετε βίντεο μεγαλύτερης διάρκειας θα χρειαστει να κάνετε αναβάθμιση στην έκδοση Pro, με την οποία σας δίνετε η δυνατότητα να αλλάξετε κάμερες κατά της εγγραφής, ή να κάνετε δύο εγγραφές βίντεο ταυτόχρονα από ξεχωριστές κάμερες. 

Διαβάστε επίσης: Πώς να μεταφέρετε όλα σας τα δεδομένα στο νέο σας iPhone