Τα iPhone 14 Pro πιθανόν να διαθέτουν Always-on Display

Τα iPhone 14 Pro πιθανόν να διαθέτουν Always-on Display
ired.gr

Όπως κάθε χρόνο, η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει και φέτος τα νέα μοντέλα της σειράς iPhone. Σύμφωνα στις τελευταίες του δημοσιεύσεις ο Mark Gurman, μίλησε για ορισμένες από τις αλλαγές που πρόκειται να έρθουν στα iOS 16, iPadOS 16, watchOS 9, tvOS 16 και macOS 13 και θα ανακοινωθούν στο WWDC που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου. Αναφέρθηκε επίσης στα νέα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, τα οποία  πιθανόν να διαθέτουν ένα διάσημο χαρακτηριστικό που εδώ και αρκετά χρόνια κυκλοφορεί σε ορισμένες συσκευές Android. 

Διαβάστε επίσης: Διέρρευσαν οι θήκες και στοιχεία των νέων iPhone 14

Ο Gurman αναφέρθηκε στην λειτουργία Always-on και υποστηρίζει ότι θα δουλεύει με τον ίδιο τρόπο που λειτουργεί στα Apple Watch Series 5 και στα μεταγενέστερα μοντέλα Apple Watch, εξοικονομώντας ενέργεια ενώ παράλληλα η οθόνη θα παραμένει ενεργοποιημένη. Πιθανόν η οθόνη των νέων συσκευών να είναι κατασκευασμένη από το ίδιο υλικό (LTPO) το οποίο χρησιμοποιείτε στις οθόνες των Apple Watch και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς εμποδίζει την συσκευή από το να καταναλώνει υπερβολική ενέργεια. 

Διαβάστε επίσης: H Apple συνεργάζεται με την LG για την δημιουργία foldable iPad και MacBook

Με το Always On, θα μπορούν να εμφανίζονται σημαντικές πληροφορίες, όπως είναι το επίπεδο της μπαταρίας, η ώρα, συντομεύσεις των ειδοποιήσεων, ο καιρός και πολλά άλλα. 

Ο Gurman πιστεύει επίσης ότι το iOS 16 θα περιλαμβάνει επίσης ενημερώσεις για την οθόνη κλειδώματος, συμπεριλαμβανομένων, νέων ταπετσαριών τα οποία θα διαθέτουν λειτουργίες που μοιάζουν με widget. Μείνετε συντονισμένοι για να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 16, τα οποία θα αποκαλυφθούν στις 6 Ιουνίου, στο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών WWDC. 

Διαβάστε επίσης: WWDC 2022| Θα δούμε MacBook Air με τον Μ2 και νέο design τον Ιούνιο;