Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα AirPods Pro 2 το φθινόπωρο με νέο σχεδιασμό!

Η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τα AirPods Pro 2 το φθινόπωρο με νέο σχεδιασμό!
ired.gr

H Apple σχεδιάζει την παρουσίαση των νέων AirPods Pro 2 το φθινόπωρο, πιθανόν μαζί με την κυκλοφορία των iPhone 14. Τα νέα μοντέλα των AirPods Pro αναμένεται να έχουν νέο σχεδιασμό, βελτιώσεις στην ποιότητα του ήχου και ίσως νέα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά αφιερωμένα στην υγεία. 

Διαβάστε επίσης: Διέρρευσαν οι θήκες και στοιχεία των νέων iPhone 14

Σε αυτό το θέμα αναφέρθηκε ο δημοσιογράφος του Bloomberg, Mark Gurman, ο οποίος τόνισε ότι τα πρώτα μοντέλα των AirPods Pro κυκλοφορούν στην αγορά από το φθινόπωρο του 2019 και για ορισμένους από τους πρώτους χρήστες η γρήγορη εξάντληση της μπαταρίας έχει αρχίσει να αποτελεί πρόβλημα. Οι αναφορές του Gurman συνάπτουν επίσης με τις φήμες τις οποίες είχε αναφερθεί προηγουμένως ο αναλυτής της Apple, Ming-Chi- Kuo, σύμφωνα με τις οποίες η κυκλοφορία των AirPods Pro αναμένεται το φθινόπωρο. Τα νέα ακουστικά θα διαθέτουν πιο συμπαγή σχεδιασμό παρόμοιο με των Beats Studio Buds και νέα θήκη φόρτισης.

Διαβάστε επίσης: H Apple συνεργάζεται με την LG για την δημιουργία foldable iPad και MacBook

Όσων αφορά τα AirPods Max, σύμφωνα με τον Gurman, η Apple δεν  σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μοντέλα το 2022 καθώς τα τελευταία παρουσιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2020. Προς το παρόν, φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσουν σε 3 νέα χρώματα (purple, pink, starlight) και ίσως να υπάρχει και κάποια μείωση στην τιμή τους.

Διαβάστε επίσης: WWDC 2022| Θα δούμε MacBook Air με τον Μ2 και νέο design τον Ιούνιο;