H Google ετοιμάζει τα Pixel Buds Pro για να ανταγωνιστεί τα AirPods Pro

H Google ετοιμάζει τα Pixel Buds Pro για να ανταγωνιστεί τα AirPods Pro
ired.gr

To 2020 η Google αποφάσισε να κυκλοφορήσει στην αγορά για πρώτη φορα τα πρώτα της ασύρματα ακουστικά, Pixel Buds. Όσον αφορά τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας για τα Pixel Buds, έχει διαρρεύσει πως θα κυκλοφορήσει σύντομα τα νέα μοντέλα Pro, των οποίων τα τεχνικά και κατασκευαστικά χαρακτηριστικά, τα θέτουν σε άμεσο ανταγωνισμό με τα Airpods Pro της Apple. 

Διαβάστε επίσης: Διέρρευσαν οι θήκες και στοιχεία των νέων iPhone 14

Τι γνωρίζουμε για τα Pixel Buds Pro;

Ο γνωστός leaker Jon Prosser πιστεύει ότι η Google είναι σχεδόν έτοιμη να ανακοινώσει την κυκλοφορία των νέων της ακουστικών, χωρίς ωστόσο να αναφέρει συγκεκριμένη ημερομηνία στην δημοσίευση του. Σύμφωνα με τον Prosser, τα ασύρματα ακουστικά θα είναι διαθέσιμα σε πολλές χρωματικές επιλογές με ονομασίες, Real Red, Carbon, Limoncello και Fog. 

Διαβάστε επίσης: H Apple συνεργάζεται με την LG για την δημιουργία foldable iPad και MacBook

Ενώ ο Jon Prosser δεν δημοσίευσε κάποια λεπτομέρεια σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων Pixel Bud, ο Mishaal Rahman (δημοσιογράφος και σχολιαστής τεχνολογίας), απάντησε στο tweet του Prosser, αποκαλύπτωντας πως θα διαθέτουν τεχνολογία Spatial Audio, σύστημα ανίχνευσης κινήσεων του κεφαλιού και υποστήριξη BLE (Bluetooth Low Energy) στο Android 13. 

Διαβάστε επίσης: WWDC 2022| Θα δούμε MacBook Air με τον Μ2 και νέο design τον Ιούνιο;

Άλλα αναμενόμενα χαρακτηριστικά που είναι πολύ πιθανόν να προσθέσει η Google, είναι ο βοηθός Google Assistant και Adaptive Sound που σε συνδυασμό με την ανίχνευση κινήσεων του κεφαλιού θα είναι πολύ αποτελεσματικά στην αυτόματη ρύθμιση του ήχου ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος ή την σωματική σας δραστηριότητα.

Εάν η Google όντως προσθέσει όλες τις παραπάνω λειτουργίες στα Pixel Buds Pro, τότε θα είναι σίγουρα ένας πολύ ενδιαφέρον ανταγωνιστής των AirPod Pro.

Διαβάστε επίσης: Η έξυπνη οθόνη τύπου iMac της Samsung είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες