Διέρευσαν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την νέα σχεδίαση στις οθόνες των iPhone 14

Διέρευσαν φωτογραφίες που αποκαλύπτουν την νέα σχεδίαση στις οθόνες των iPhone 14
ired.gr

Έχουν κυκλοφορήσει ήδη αρκετές φήμες για τα επερχόμενα μοντέλα iPhone 14 της Apple, με πολλές από αυτές να εστιάζουν στις εξωτερικές διαφορές που θα έχουν τα νέα μοντέλα. Είχε διαρρεύσει ότι θα διαθέτουν διαφορετικό σχήμα στην εγκοπή της selfie ψαμερας και αισθητήρες Face ID. Για πρώτη φορά διέρρευσε φωτογραφία από τα panel των νέων μοντέλων οι οποίες επιβεβαιώνουν τα όσα έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής. 

Διαβάστε επίσης: WWDC 2022| Θα δούμε MacBook Air με τον Μ2 και νέο design τον Ιούνιο;

Τα μπροστινά γυάλινα panel και των τεσσάρων iPhone 14 διέρρευσαν στο κινέζικο website κοινωνικής δικτύωσης Weibo, που είναι όμοιο με το Twitter. Η φωτογραφία εκτός από τον σχεδιασμό των νέων iPhone, αποκαλύπτει επίσης, τα λεπτότερα πλαίσια και την διαφορά στις διαστάσεις αφού τα νέα μοντέλα φαίνεται να είναι ψηλότερα από τα προηγούμενα iPhone. 

Διαβάστε επίσης: Διέρρευσαν οι θήκες και στοιχεία των νέων iPhone 14

Τα iPhone 14 και 14 Max θα διατηρήσουν την κλασική εγκοπή στην οθόνη ενώ τα μοντέλα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max θα έχουν εγκοπή σε σχήμα χαπιού. Άλλες φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής για τα χαρακτηριστικά των νέων iPhone περιλαμβάνουν την πίσω κάμερα των 48 megapixel και την αναβαθμισμένη μπροστινή κάμερα με auto focus. 

Διαβάστε επίσης: H Apple συνεργάζεται με την LG για την δημιουργία foldable iPad και MacBook