Η Apple κυκλοφόρησε την 2η Beta του iOS 15.5, iPadOS 15.5, tvOS 15.5 και WatchOS 8.6

Η Apple κυκλοφόρησε την 2η Beta του iOS 15.5, iPadOS 15.5, tvOS 15.5 και WatchOS 8.6
ired.gr

Διαβάστε επίσης: iOS 15| Πως να ακυρώσετε ανεπιθύμητες συνδρομές στο App Store

H Apple κυκλοφόρησε την 2η Beta έκδοση του iOS 15.5 και είναι πλέον διαθέσιμη για δοκιμές. Το iOS 15.5 φαίνεται να επικεντρώνεται κυρίως σε βελτιώσεις του Apple Wallet. Προστέθηκαν πλέον τα νέα κουμπιά για αίτηση και αποστολή χρημάτων μέσω του Apple Cash, η μεταλλική Apple Card ονομάζεται πλέον “Titan Card” και στις Ρυθμίσεις το “Apple Pay” ονομάζεται πλέον “Apple Cash”. Επίσης το  iTunes Pass  στην εφαρμογή Wallet άλλαξε όνομα σε “Apple Account Card”. Με αυτή την δυνατότητα οι χρήστες μπορούν να ολοκληρώσουν τις αγορές τους χρησιμοποιώντας το Apple Pay αντί να χρειάζεται να δείξουν τον κωδικό QR όταν ψωνίζουν σε ένα Apple Store. 

Διαβάστε επίσης: iOS 15.4| Αναγνώριση του Face ID με μάσκα και πως θα το ενεργοποιήσετε

Επίσης, στο λογισμικό του HomePod προστέθηκε η δυνατότητα εμφάνισης ισχύς σήματος του Wi-Fi. Επιπλέον, αν διαθέτετε την Beta του iPadOS 15.5 και θέλετε να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία Universal Control, θα πρέπει να αναβαθμίσετε και τις υπόλοιπες συσκευές σας στις εκδόσεις Beta, διαφορετικά δεν θα μπορεί να γίνει κοινή χρήση των περιφερειακών σας και δεν θα λειτουργεί το πληκτρολόγιο και το ποντίκι σας.

Εκτός από τις ορατές λειτουργίες η Apple επικεντρώθηκε κυρίως σε βελτιώσεις του λογισμικού για την διόρθωση σφαλμάτων και βελτιώσεις ασφαλείας. Πρακτικά οι αλλαγές στο iOS 15.5 είναι ανύπαρκτες σε επίπεδο χρήσης, καθώς πολλές από αυτές είναι διαθέσιμες μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Παρόλα αυτά αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε σύντομα το νέο iOS 16, το watchOS 9 και το macOS 13, που θα παρουσιαστούν τον Ιούνιο στο WWDC 2022.

Διαβάστε επίσης: WWDC 2022| Θα δούμε MacBook Air με τον Μ2 και νέο design τον Ιούνιο;