Διέρρευσαν οι θήκες και στοιχεία των νέων iPhone 14

Διέρρευσαν οι θήκες και στοιχεία των νέων iPhone 14
ired.gr

Η ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 14 πλησιάζει και αρκετά στοιχεία μέχρι στιγμής υποδεικνύουν ότι αναμένεται η ανακοίνωση και η κυκλοφορία των νέων μοντέλων μέσα στον Σεπτέμβριο. Η καινούρια σειρά των iPhone θα περιλαμβάνει αλλαγές στο σχεδιασμό, βελτιώσεις στις κάμερες και πολλά άλλα που υποδεικνύουν πως τα νέα μοντέλα θα περιλαμβάνουν σημαντικές αναβαθμίσεις.

Διαβάστε επίσης: WWDC 2022| Θα δούμε MacBook Air με τον Μ2 και νέο design τον Ιούνιο;

Τα νέα iPhone αναμένεται να είναι διαθέσιμα σε δύο διαφορετικά μεγέθη και τέσσερα διαφορετικά μοντέλα που θα περιλαμβάνουν, το iPhone 14 με οθόνη 6,1 ιντσών, το iPhone 14 Max με οθόνη 6,7 το iPhone 14 Pro με οθόνη 6,1 ιντσών και το iPhone 14 Pro Max με οθόνη 6,7 ιντσών.

Για πρώτη φορά η Apple φαίνεται πως σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα μοντέλο iPhone 6,7 ιντσών που δεν θα είναι Pro. Ο αναλυτης της Apple, Ming-Chi Kuo, σε δημοσίευση του ανέφερε πως το iPhone 14 Max θα κοστίζει περίπου 900 δολάρια και θα είναι το πιο προσιτό iPhone 6,7 ιντσών που έχει κυκλοφορήσει ποτέ η Apple. Σύμφωνα με διαρροές το iPhone 14 Max θα συνδυάζει την μεγάλη οθόνη με μία μεγάλη μπαταρία και μία ελαφρώς πιο αδύναμη κάμερα από το μοντέλο Pro που δεν θα διαθέτει τηλεφακό.

Διαβάστε επίσης: H Apple συνεργάζεται με την LG για την δημιουργία foldable iPad και MacBook

Όσων αφορά τον σχεδιασμό της σειράς iPhone 14, αναμένεται να μοιάζουν αρκετά με τα iPhone 13, ενώ τα δύο μοντέλα της σειράς Pro αναμένεται να διαθέτουν καινούριο σχεδιασμό στο notch όπου θα είναι ορατή μόνο μία στρογγυλή κουκίδα που θα περιλαμβάνει την μπροστινή κάμερα και το Face ID σε αντίθεση με την μεγαλύτερη εγκοπή που διέθεταν τα προηγούμενα μοντέλα. 

Σε μία πρόσφατη δημοσίευση στο Weibo, μίας δημοφιλής κινέζικης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης αναρτήθηκαν εικόνες στις οποίες αναφέρετε πως είναι καλούπια από τις θήκες των επερχόμενων iPhone 14. 

Φαίνεται ότι φέτος η Apple αποχαιρετά το iPhone mini και για όσους προτιμούν τις μικρότερου μεγέθους συσκευές πιθανόν να αλλάξουν πολλά στον επόμενο σχεδιασμό του iPhone SE.

Διαβάστε επίσης: Η έξυπνη οθόνη τύπου iMac της Samsung είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες