iOS 16| Βελτιώσεις στις ειδοποιήσεις και στις δυνατότητες υγείας

iOS 16| Βελτιώσεις στις ειδοποιήσεις και στις δυνατότητες υγείας
ired.gr

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής το νέο iOS 16 αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές στις ειδοποιήσεις καθώς και στις λειτουργίες παρακολούθησης υγείας. Η κωδική ονομασία του νέου λογισμικού είναι “Sidney” και θα ανακοινωθεί επίσημα στις 6 Ιουνίου στο WWDC 2022.

Διαβάστε επίσης: iOS 15| Πως να ακυρώσετε ανεπιθύμητες συνδρομές στο App Store

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Bloomberg, Mark Gurman, το iOS 16 θα περιλαμβάνει ένα νέο και εντελώς αναθεωρημένο σύστημα ειδοποιήσεων καθώς και σημαντικά νέα χαρακτηριστικά στην εφαρμογή υγείας. Σύμφωνα με φήμες η νέα ενημέρωση δεν θα περιλαμβάνει αλλαγές στο σχεδιασμό και τα γραφικα του λογισμικού. 

Συγκεκριμένα ο Gurman αναφέρει  “Στο iOS 16 η Apple θα εισάγει πολύ σημαντικές βελτιώσεις σε όλους τους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων στις ειδοποιήσεις και νέες λειτουργίες παρακολούθησης υγείας. Δεν περιμένω να δω διαφορές και κάποια αισθητική αλλαγή στην εμφάνιση του iOS παρόλο που δεν έχει αναννεωθεί από το iOS 7 και μετά. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρχει νέο interface στις λειτουργίες multitasking του iPadOS 16” .

Διαβάστε επίσης: H Apple συνεργάζεται με την LG για την δημιουργία foldable iPad και MacBook

Ανεξάρτητα από το πόσο ισχυρά είναι πλέον τα iPad Pro και τα iPad Air, εξακολουθούν να μην μπορούν να αντικαταστήσουν πλήρως τα Macbook, ένα σημαντικό βήμα που περιμένουν οι χρήστες iPadOS από την Apple είναι να έρθει το λογισμικό ακόμα πιο κοντά σε αυτά που προσφέρει το MacOS.

Επιπλέον ο Gurman αναφέρθηκε στα νέα Mac συμπεριλαμβανομένου του νέου MacBook Air το οποίο αναμένεται να είναι πλήρως ανασχεδιασμένο όσων αφορά την εξωτερική του εμφάνιση και ένα νέο MacBook Pro 13 ιντσών το οποίο θα έχει επίσης αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση. Αλλαγές θα γίνουν επίσης στα iMac 24” και στα Mac mini από την πλευρά του υλικού και όχι της αισθητικής. 

Διαβάστε επίσης: WWDC 2022| Θα δούμε MacBook Air με τον Μ2 και νέο design τον Ιούνιο;