WWDC 2022| Θα δούμε MacBook Air με τον Μ2 και νέο design τον Ιούνιο;

WWDC 2022| Θα δούμε MacBook Air με τον Μ2 και νέο design τον Ιούνιο;
ired.gr

Ο καιρός για την παρουσίαση της Apple στο WWDC 2022 που θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου πλησιάζει, και ενώ είναι μία εκδήλωση με επίκεντρο το λογισμικό, όλοι οι θαυμαστές της Apple αναμένουν με μεγάλη ανυπομονησία να ακούσουν για την ανανεωμένη έκδοση του MacBook Air. 

Διαβάστε επίσης: H Apple συνεργάζεται με την LG για την δημιουργία foldable iPad και MacBook

Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από το ντεμπούτο του τελευταιου MacBook Air M1 και ενώ ο επεξεργαστής με την αποδοτικότητα του ήταν κάτι που ενθουσίασε το κοινό της Apple, τους απογοήτευσε το γεγονός ότι το design της συσκευής παρέμεινε ίδιο. Πέρα από τις εξαιρετικές επιδόσεις η εξωτερική εμφάνιση στην τελευταία γενιά των Air ήταν κάτι που η Apple παρέλειψε. 

Το νέο MacBook Air που πιθανόν να παρουσιαστεί στο WWDC 2022 φημολογείται πως θα διαθέτει νέο σχεδιασμό με επίπεδο περίγραμμα, αφήνοντας πίσω τον σχεδιασμό όπου είναι πιο λεπτό μπροστά και παχύτερο προς τα πίσω. Ο αξιόπιστος αναλυτής της Apple, Ming-Chi Kuo, ανέφερε επίσης ότι το MacBook Air 2022 θα διατίθεται σε επιπλέον χρώματα, παρόμοια με αυτά των iMac 24 ιντσών. Θα διαθέτουν επίσης παρόμοια λευκά πλαίσια όπως και το iMac και λευκό πληκτρολόγιο. Υπάρχουν επίσης φήμες ότι θα διαθέτει εγκοπή στα πλαίσια που θα τοποθετηθεί η κάμερα. 

Διαβάστε επίσης: Η έξυπνη οθόνη τύπου iMac της Samsung είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες

Τέλος, όσων αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα νέα MacBook Air ακούγεται πως θα είναι τα πρώτα Mac εξοπλισμένα με τον Μ2 επόμενης γενιάς. Το Bloomberg αναφέρει πως ο Μ2 θα έχει τον ίδιο αριθμό πυρήνων με τον Μ1, αλλά θα είναι αρκετά πιο γρήγορος.  

Η Digitimes αναφέρει ότι το MacBook Air θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο εξάμηνο του έτους, λόγω των μεγαλύτερων από το αναμενόμενο όγκων αποστολών της σειράς Pro. Παρόλα αυτά το WWDC 2022 θα ήταν η τέλεια στιγμή για να αποκαλύψει η Apple τα νέα Air παράλληλα με το macOS 13. Το να ανακοινωθούν τα MacBook Air αργότερα το καλοκαίρι είναι λίγο απίθανο καθώς θα μπορούσαν να επισκευάσουν την κυκλοφορία των iPhone 14. 

Διαβάστε επίσης: Βήμα-βήμα πώς να βρείτε εύκολα τον κωδικό πρόσβασης του Wi-Fi σας σε Mac