Νέα features στο Messenger που θα σας λύσουν τα χέρια!

Νέα features στο Messenger που θα σας λύσουν τα χέρια!
ired.gr

Η “Meta”, θυγατρική εταιρεία της Facebook, ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας σειράς shortcuts για το Messenger, τα οποία θα σας λύσουν τα χέρια και το κάνουν αρκετά πιο ενδιαφέρον.

 Πολλές φορές αγνοούμε τις ομαδικές συνομιλίες είτε επειδή έχουμε απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις, είτε σκόπιμα. Είναι επίσης ενοχλητικό όταν το κάνουν αυτό και οι υπόλοιποι. Για αυτόν τον λόγο η συντόμευση <<@everyone>> που υπάρχει ήδη και σε άλλες πλατφόρμες επικοινωνίας, έρχεται και στο messenger ώστε να πηγαίνει ειδοποίηση σε όλους. 

Επίσης αν θέλετε να στείλετε κάποιο μήνυμα αλλά είναι ακατάλληλη η ώρα και δεν θέλετε να ενοχλήσετε τον παραλήπτη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή <</silent>> ώστε τα μέλη της συνομιλίας να μην λάβουν καμία ενημέρωση. Σύμφωνα με το Meta αυτή η νέα λειτουργία θα επικοινωνίας θα περιορίσει το stress που προκαλούν οι η ειδοποιήσεις, επιτρέποντας στους χρήστες να δουν τα μηνύματα τους όποτε αυτοί το θέλουν. 

Αποκλειστικά σε iOS έρχεται η συντόμευση <</gif>> η οποία κάνει καλύτερη και πιο γρήγορη την αναζήτηση του GIF που σας αρέσουν. Τέλος ένα ακόμη νέο feature είναι τα old school emoticons γράφοντας την εντολή <</shrug>> για να εμφανιστέι αυτό ¯_(ツ)_/¯ και  την εντολή <</tableflip>> για να εμφανιστεί αυτό (╯°□°)╯︵ ┻━┻ . 

Μια ακόμα εντολή η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ είναι το <</Pay>> με το οποίο μπορείτε να στείλετε και να λάβετε χρήματα χωρίς επιπλέον προμήθειες, εύκολα και γρήγορα μέσω των συνομιλιών σας στο Messenger.