Η έξυπνη οθόνη τύπου iMac της Samsung είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες

Η έξυπνη οθόνη τύπου iMac της Samsung είναι διαθέσιμη για προπαραγγελίες
ired.gr

Το νέο Smart Monitor M8 32”, 4K της Samsung είναι πλέον διαθέσιμο για προπαραγγελίες σε όλο τον κόσμο. Η οθόνη θα είναι διαθέσιμη σε 4 χρώματα Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue και Spring Green. Το κόστος της ξεκινάει από τα 699$ για το λευκό χρώμα, ενώ όλα τα υπόλοιπα χρώματα κοστίζουν 30$ περισσότερο. Η εταιρεία δεν  έχει ανακοινώσει ακόμα την ημερομηνία κυκλοφορίας, δίνει όμως την δυνατότητα να κάνετε κράτηση και όχι άμεση αγορά μέσω της ιστοσελίδας της Samsung.

Η οθόνη από μόνη της έχει την δυνατότητα να τρέξει εφαρμογές streaming όπως Netflix, Amazon Prime, Apple TV Plus, διαθέτει ενσωματωμένα ηχεία και υποστήριξη HDR 10+. Σύμφωνα με την Samsung υποστηρίζει επίσης εφαρμογές τηλεδιάσκεψης όπως είναι το Google Duo και σε περίπτωση που συνδέσετε πληκτρολόγιο και ποντίκι, μπορείτε να χρησιμοποιησετε τις εφαρμογές Microsoft 365. Διαθέτει επίσης μία μαγνητική αποσπώμενη SlimFit Cam η οποία μπορεί να προσκολληθεί στην οθόνη χωρίς καλώδιο και διαθέτει λειτουργίες παρακολούθησης προσώπου και αυτόματου Zoom. 

Περιλαμβάνει επίσης τηλεχειριστήριο και ενσωματωμένο SmartThings Hub, το οποίο επιτρέπει την ασύρματη σύνδεση σε συσκευές IoT. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Bixby, Alexa ή Google Assistant και διαθέτει ακόμη υποστήριξη AirPlay 2.

Η οθόνη είναι ρυθμιζόμενη στο ύψος και στην κλίση, μπορεί να μετακινηθεί προς τα πάνω ή προς τα κάτω και να ακουμπάει την επιφάνεια του γραφείου. Διαθέτει μία θύρα micro HDMI και δύο θύρες USB-C, εκ των οποίων η μία μόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεταφορά δεδομένων. 

Για όσους ψάχνουν μία κομψή οθόνη, με αρκετές δυνατότητες που πλησιαζει αρκετά το στυλ της Apple θεωρείται μια καλή επιλογή ειδικά αν θέλετε μία εναλλακτική του Studio Display.