Unleashed Event| Έρχονται σε λίγες μέρες τα νέα MacBook Pro & AirPods 3

Unleashed Event| Έρχονται σε λίγες μέρες τα νέα MacBook Pro & AirPods 3
ired.gr

Χθες η Apple επιβεβαίωσε την νέα της παρουσίαση που ονομάζεται “Unleashed” και έχει προγραμματιστεί για τις 18 Οκτωβρίου. Τα γραφικά της πρόσκλησης του event που δημοσίευσε η εταιρεία θυμίζουν αρκετά speedlights τα οποία, μάλλον αποτελούν ένα στοιχείο σχετικά με την ταχύτητα του νέου επεξεργαστή Apple Silicon Μ1Χ που θα διαθέτουν τα MacBook Pros. 

Διαβάστε επίσης: Αυτό είναι το νέο iPhone 13 Pro| 120Hz Pro Motion οθόνη, νέα χρώματα, Α15 bionic και πολλά ακόμα!

Την παρουσίαση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά στον ιστότοπο της εταιρείας apple.com ή στο κανάλι της Apple στο youtube την ερχόμενη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στις 20:00 πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο. 

Διαβάστε Επίσης: Η Apple κυκλοφόρησε την έκτη beta του MacOS Monterey

Τι περιμένουμε από το Unleashed event; 

  • Νέα MacBook Pro & Mac Mini

Τα νέα MacBook Pro θα είναι διαθέσιμα σε 14 και 16 ίντσες και για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο του 2016 θα αλλάξουν την εμφάνιση τους έχοντας πλέον λεπτότερη κατασκευή, μικρότερα bezels και mini-led οθόνη υψηλότερης ανάλυσης.

Όσων αφορά την απόδοση τα νέα Mac αντι για Intel επεξεργαστές θα διαθέτουν τους νέους Apple Silicon M1X με 10 πυρήνες CPU και 16 ή 32 πυρήνες στα γραφικά. Θα διαθέτουν επίσης φόρτιση με MagSafe και θα επιστρέψουν οι θύρες HDMI και SD, ενώ το Touch Bar από το πληκτρολόγιο ακαούγεται πως θα αφαιρεθεί. 

Μαζί με τα MacBook Pro θα παρουσιαστούν επίσης και τα ανασχεδιασμένα Mac Mini τα οποία επίσης θα διαθέτουν τον M1X καθώς και παραπάνω θύρες από το προηγούμενο μοντέλο.

Διαβάστε Επίσης: iPhone 13 & 13 mini| Όσα πρέπει να ξερετε για τα νέα μοντέλα της Apple

  • AirPods 3

Η νέα έκδοση των AirPods θα μοιάζει αρκετά με τα AirPods Pro και θα διαθέτουν ανασχεδιασμένη θήκη φόρτισης. 

Διαβάστε Επίσης: Τα AirPods 3 έρχονται σύντομα και αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά τους