Τα αρχεία FCC της Apple αποκαλύπτουν την κυκλοφορία ενός νέου φορτιστή MagSafe πριν από αυτή του iPhone 13

Τα αρχεία FCC της Apple αποκαλύπτουν την κυκλοφορία ενός νέου φορτιστή MagSafe πριν από αυτή του iPhone 13
ired.gr

Είμαστε μόλις μία εβδομάδα μακριά από τη φημολογούμενη εκδήλωση Σεπτεμβρίου της Apple, στην οποία η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το νέο iPhone 13. Πρόσφατα, ένα νέο αρχείο FCC από την Apple αποκάλυψε μια αναθεωρημένη έκδοση του MagSafe Charger, η οποία πιθανότατα πρόκειται για μια ενημέρωση στη σειρά αξεσουάρ MagSafe της εταιρείας που έρχεται μαζί με το νέο iPhone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα AirPods 3 έρχονται σύντομα και αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά τους

Όπως σημείωσε ο Dave Zatz, ο νέος MagSafe φορτιστής που θα προστεθεί στη βάση δεδομένων FCC είναι το μοντέλο A2548, ενώ η τρέχουσα έκδοση του φορτιστή MagSafe που κυκλοφόρησε μαζί με το iPhone 12 πρόκειται για το μοντέλο A2140. Η δοκιμαστική μονάδα υποβλήθηκε από την Apple στο FCC στις 13 Αυγούστου 2021, πριν από περίπου ένα μήνα.

Έχοντας στα χέρια μας μόνο τα αρχεία, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι διαφορετικό υπάρχει σε αυτή την έκδοση του MagSafe Charger. Η Apple πολλές φορές ενημερώνει τα αξεσουάρ της με νέα ανταλλακτικά και πολύ μικρές αλλαγές, που συχνά δε γίνονται καν αντιληπτές από τους χρήστες. Ωστόσο, υπάρχουν μερικές ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες στο συγκεκριμένο έγγραφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: iPad mini 6: Όλες οι φήμες μέχρι τώρα

Η FCC έχει δοκιμάσει το νέο φορτιστή MagSafe με οκτώ διαφορετικά μοντέλα iPhone. Στο αρχείο περιγράφονται τα iPhone A2341, A2172, A2176 και A2342, τα οποία είναι όλα μοντέλα iPhone 12, ως "Legacy Phone". Ταυτόχρονα, ο φορτιστής δοκιμάστηκε με τέσσερις ακόμα μη αναγνωρισμένες μονάδες "New Phone", οι οποίες πιθανότατα είναι τα τέσσερα νέα μοντέλα iPhone 13.

Τον Ιούλιο, μια φήμη ανέφερε ότι το iPhone 13 θα διαθέτει ισχυρότερους μαγνήτες για την τεχνολογία MagSafe. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα δούμε ενημερωμένα αξεσουάρ MagSafe που θα επωφελούνται από αυτούς τους νέους μαγνήτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Apple αναζητά προμηθευτές για την προσθήκη τηλεσκοπικών φακών στις συσκευές της