Τα AirPods 3 έρχονται σύντομα και αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά τους

Τα AirPods 3 έρχονται σύντομα και αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά τους
ired.gr

Τα AirPods 3 πρόκειται να κυκλοφορήσουν μαζί με το iPhone 13 και το Apple Watch Series 7 αυτό το μήνα. Μετά από ένα χρόνο γεμάτο φήμες, εδώ είναι όλα όσα πρέπει να περιμένετε από τη νέα γενιά AirPods της Apple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: iPad mini 6: Όλες οι φήμες μέχρι τώρα

Όπως αναφέρεται από πολλές πηγές, τα AirPods 3 θα μοιάζουν πολύ με τα AirPods Pro, αλλά χωρίς τα μαξιλαράκια σιλικόνης στις άκρες και με αρκετά μικρότερο “σώμα”. Αυτό θα βοηθήσει τους χρήστες που είχαν δηλώσει ότι τα AirPods έπεφταν συχνά από τα αυτιά τους.

Παρόλο που θα μοιάζουν με τα AirPods Pro, τα AirPods 3 δε θα έχουν κάποια premium χαρακτηριστικά όπως το Active Noise Cancellation και το Transparency Mode. Αυτό σημαίνει ότι τα νέα ακουστικά θα έχουν διαφορετικό σχεδιασμό με βελτιώσεις στην απόδοση και τη συνδεσιμότητα, αλλά με λίγες νέες δυνατότητες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Apple αναζητά προμηθευτές για την προσθήκη τηλεσκοπικών φακών στις συσκευές της

Η Apple πιθανότατα θα προωθήσει πολλά Dolby Atmos με Spatial Audio με αυτή τη γενιά AirPods, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να αντιληφθούν καλύτερα τη διαφορά μεταξύ της νέας έκδοσης από τα παλαιότερα AirPods. Σημαντικές αναβαθμίσεις θα αποτελέσουν επίσης οι βελτιωμένες μπαταρίες και τα καλύτερα μικρόφωνα που θα διαθέτουν τα AirPods 3.

Με το firmware του AirPods Pro beta, η Apple τεστάρει μία ακόμα νέα δυνατότητα η οποία θα μπορούσε να προστεθεί στα νέα ακουστικά. Το Conversation Boost ενισχύει τη φωνή ενός ατόμου που μιλάει μπροστά σας, βοηθώντας τους ανθρώπους με προβλήματα ακοής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Apple ανακοίνωσε τις πρώτες πολιτείες στις οποίες θα αναγνωρίζονται οι άδειες οδήγησης και άλλα κρατικά έγγραφα από το Apple Wallet

Τα AirPods 3 αναμένονταν να παρουσιαστούν κάποια στιγμή την άνοιξη του 2021, κάτι που δεν συνέβη. Η DigiTimes, ωστόσο, ανέφερε ότι τα νέα ακουστικά είναι πιθανό να κυκλοφορήσουν μαζί με το iPhone 13 το Σεπτέμβριο.

Όσον αφορά την τιμή των AirPods 3, αυτή αναμένεται ανάμεσα στα ποσά των $150 και $200, ενώ είναι ακόμα αβέβαιο αν η Apple θα κυκλοφορήσει δύο διαφορετικές εκδόσεις (μία με θήκη ασύρματης φόρτισης και μία με κανονική θήκη) ή μόνο μία έκδοση με θήκη ασύρματης φόρτισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Apple κυκλοφόρησε την έκτη beta του MacOS Monterey