Χρήσιμες εφαρμογές για Mac που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε - Αύγουστος 2021

Χρήσιμες εφαρμογές για Mac που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε - Αύγουστος 2021
ired.gr

Οι εφαρμογές για Mac δε λαμβάνουν συχνά την ίδια προσοχή με τις εφαρμογές που είναι σχεδιασμένες για iPhone και iPad. Παρακάτω έχουμε μια λίστα με χρήσιμες εφαρμογές Mac που αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το iPhone 13 θα διαθέτει δορυφορικές επικοινωνίες LEO για κλήσεις και μηνύματα ακόμα και χωρίς δίκτυο

SigmaOS (10$/μήνα)

Το SigmaOS πρόκειται για ένα πρόγραμμα περιήγησης που απευθύνεται σε όσους ασχολούνται πολύ με το διαδίκτυο. Δίνει τη δυνατότητα οργάνωσης ιστοσελίδων και εφαρμογών διαδικτύου σε διαφορετικές επιφάνειες εργασίας και υποστηρίζει πολλαπλές εργασίες με δύο ενεργές σελίδες ταυτόχρονα. Οι επιφάνειες εργασίας που δεν χρειάζεστε μπορούν να μετακινηθούν προσωρινά στο παρασκήνιο και άτομα που συνεργάζονται, μπορούν να στέλνουν σελίδες απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης ενός άλλου χρήστη.Το SigmaOS είναι δωρεάν για δοκιμή, αλλά κοστίζει 10$ το μήνα για απεριόριστες επιφάνειες εργασίας, σελίδες, ενέργειες και συγχρονισμό μεταξύ συσκευών.

MiniKey (1.99$)

Το MiniKey είναι μια ελαφριά εφαρμογή για Mac που έχει σχεδιαστεί ως εναλλακτική για εφαρμογές όπως το Authy ή το Google Authenticator. Εμφανίζεται στη γραμμή μενού του Mac και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση όλων των κωδικών ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων. Μπορείτε να κάνετε κλικ για αντιγραφή ή να σύρετε τους κωδικούς σας από το μενού όπου είναι αποθηκευμένοι.

Magic Drawing (Δωρεάν)

Το Magic Drawing έχει σχεδιαστεί για να μπορείτε να δημιουργήσετε σχέδια με το trackpad του Mac σας. Έχει ευαισθησία στην πίεση όταν χρησιμοποιείται με το trackpad του MacBook Force Touch και υπάρχουν πολλές επιλογές πινέλων για να διαλέξετε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Apple κυκλοφόρησε την έκτη beta του MacOS Monterey

Sleeve (5$)

Το Sleeve πρόκειται για ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής για Mac υπολογιστές που λειτουργεί με Apple Music, Spotify και Doppler. Έχει αμέτρητες ρυθμίσεις και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα μικρό widget στην επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή σας, το οποίο θα δείχνει το τρέχον τραγούδι. Επίσης, παρέχει πληροφορίες για τα άλμπουμ καθώς και τα τραγούδια. Εσείς απλά αποφασίζετε πόσες πληροφορίες θέλετε να βλέπετε και πού ακριβώς τις θέλετε.

Slapdash (Δωρεάν)

Το Slapdash συγκεντρώνει τις δυνατότητες όλων των εφαρμογών σε ένα σημείο του Mac σας, στο οποίο μπορείτε να φτάσετε εύκολα, με μία μόνο εντολή πληκτρολογίου (εντολή + J). Πρέπει απλά να ανοίξετε το Slapdash και να αναζητήσετε αυτό που θέλετε αν δεν είναι ήδη στη λίστα γρήγορης πρόσβασης. Το Slapdash έχει αμέτρητες ρυθμίσεις, ενώ υπάρχουν και δυνατότητες ομάδων για εταιρείες. Είναι δωρεάν για περιορισμένη χρήση, αλλά για το ξεκλείδωμα όλων των δυνατοτήτων απαιτείται συνδρομή 12$/μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Apple φαίνεται να αυξάνει την τιμή του iPhone 13 για να αντισταθμίσει το κόστος παραγωγής τσιπ