Το event της Apple σχεδόν έφτασε| Πότε και πώς θα γίνει και ποια προϊόντα θα παρουσιαστούν

Το event της Apple σχεδόν έφτασε| Πότε και πώς θα γίνει και ποια προϊόντα θα παρουσιαστούν
ired.gr

Είναι γεγονός πως η σειρά iPhone 13 αποτελεί το πιο πολυαναμενόμενο προϊόν της Apple για αυτή τη σεζόν. Η εταιρία ωστόσο, ετοιμάζει κι άλλες νέες κυκλοφορίες για τους επόμενους μήνες, όπως τα Apple Watch Series 7, τα AirPods 3, το iPad mini 6, το iPad 9 και το MacBook Pro.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρέπει να αγοράσετε iPhone τώρα ή μετά την κυκλοφορία του iPhone 13;

Τα Apple Watch Series 7 και AirPods 3 πιθανότατα θα αποκαλυφθούν μαζί με τα νέα iPhone. Επίσης, φήμες θέλουν την Apple να αποκαλύπτει τον μεγάλο επανασχεδιασμό του MacBook Pro μέσα στους επόμενους μήνες.

Οι φήμες εμπλουτίζουν το πρόγραμμα και με νέα αποκαλυπτήρια iPad, τα οποία θα παρουσιάσουν δύο προϊόντα. Το iPad mini 6, που θα υποστεί μαζικό επανασχεδιασμό, και σύμφωνα με μια νέα έκθεση, η Apple πρόκειται να λανσάρει και το iPad 9 αυτό το φθινόπωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα μοντέλα iPhone 13 που θα κυκλοφορήσουν το Σεπτέμβρη και όλα τα χαρακτηριστικά τους

Πιστεύεται πως η Apple θα πραγματοποιήσει το μεγάλο event της στις 14 Σεπτεμβρίου. Η Digitimes ανέφερε πως φέτος θα πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις ξεχωριστά, αντί για ένα μεγάλο event. Με αυτό κατά νου, αναμένουμε το νέο iPad 9 μέσα στο Σεπτέμβριο, σε διαφορετική εκδήλωση από αυτή του iPhone 13.

Η Apple έχει την οικονομική δυνατότητα να χωρίσει το main event της σε ξεχωριστές εκδηλώσεις, οι οποίες θα γίνουν όλες εικονικά λόγω πανδημίας. Τα events θα είναι ήδη βιντεοσκοπημένα και μεταδίδονται διαδικτυακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Apple για ακόμα μια φορά αλλάζει το σχεδιασμό του Safari στη beta 6 του iOS 15