Πρέπει να αγοράσετε iPhone τώρα ή μετά την κυκλοφορία του iPhone 13;

Πρέπει να αγοράσετε iPhone τώρα ή μετά την κυκλοφορία του iPhone 13;
ired.gr

Βρισκόμαστε μόλις ένα μήνα μακριά από την παρουσίαση της ναυαρχίδας της σειράς iPhone 13 της Apple. Φέτος, η εταιρία αναμένεται να επικεντρωθεί σε αναβαθμίσεις κάμερας, βελτιώσεις απόδοσης και ένα μικρότερο notch.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα μοντέλα iPhone 13 που θα κυκλοφορήσουν το Σεπτέμβρη και όλα τα χαρακτηριστικά τους

Η σειρά iPhone 13 πρόκειται να μοιάζει αρκετά με αυτή του iPhone 12. Δηλαδή, αναμένουμε το iPhone 13 mini με 5.4 ιντσών οθόνη, τα iPhone 13 και iPhone 13 Pro με 6.1 ιντσών οθόνες, και το iPhone 13 Pro Max με 6.7 ιντσών οθόνη.

Σχετικά με τα iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max, η Apple φημολογείται ότι θα παρουσιάσει μια Always-on Display δυνατότητα, σε συνδυασμό με μια ProMotion 120 Hz οθόνη. Σύμφωνα με αναφορές, το iPhone 13 θα έχει περίπου 30% μικρότερο πλάτος, καθώς και το μέγεθος του notch θα μειωθεί σημαντικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Apple για ακόμα μια φορά αλλάζει το σχεδιασμό του Safari στη beta 6 του iOS 15

Ιδιαίτερη σημασία φαίνεται να δίνει η εταιρία και στη βελτίωση της κάμερας των iPhone 13 Pro και iPhone 13 Pro Max, προσφέροντας της ευρύ φακό με σταθεροποίηση αλλαγής αισθητήρα.

Ενώ η Apple μέχρι τώρα διατηρούσε μια σχετικά απλή σειρά iPhone, τα πράγματα γίνονται πιο περίπλοκα πλέον, καθώς δεν είναι σαφές ποια μοντέλα θα μπορούν να συνεχίσουν να κυκλοφορούν μετά την παρουσίαση του iPhone 13.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Magic Keyboard με Touch ID της Apple

Μετά το iPhone 13, είναι σχεδόν σίγουρο ότι η κυκλοφορία των iPhone 12 Pro και iPhone 12 Pro Max θα διακοπεί. Το απλό iPhone 12 θα μπορούσε να συνεχίσει να κυκλοφορεί με μια αρκετά μειωμένη τιμή, ενώ το iPhone 11 θα πρέπει να κινηθεί ακόμα χαμηλότερα, πλησιάζοντας την τιμή του iPhone XR.

Όσον αφορά το αν είναι καλή στιγμή για να αγοράσετε iPhone, ο Αύγουστος είναι πάντα ο χειρότερος μήνας για αυτό. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να αγοράσετε συσκευή της σειράς iPhone 13 και εστιάζετε σε κάποιο παλιότερο μοντέλο, η απάντηση είναι μία: περιμένετε! Οι τιμές όλων των μοντέλων θα μειωθούν σημαντικά μετά την κυκλοφορία του νέου iPhone.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυκλοφόρησε η πτυσσόμενη βάση OtterBox για φορτιστή MagSafe