Τα μοντέλα iPhone 13 που θα κυκλοφορήσουν το Σεπτέμβρη και όλα τα χαρακτηριστικά τους

Τα μοντέλα iPhone 13 που θα κυκλοφορήσουν το Σεπτέμβρη και όλα τα χαρακτηριστικά τους
ired.gr

Η Apple πιθανότατα θα κυκλοφορήσει τη νέα γενιά iPhone μέσα στον επόμενο μήνα ή και νωρίτερα. Η ταϊβανέζικη ερευνητική εταιρεία TrendForce περιέγραψε τις προσδοκίες της για τις συσκευές.

Σύμφωνα με την TrendForce, τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις υλικού για τα μοντέλα iPhone 13 θα αποτελούν ένα γρηγορότερο και πιο αποδοτικό τσιπ 5nm+ που θα ονομάζεται A15 Bionic, και η υποστήριξη mmWave 5G σε χώρες εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών. Αξιοσημείωτο θα είναι επίσης το εσωτερικό κύκλωμα εξοικονόμησης χώρου που πιθανότατα θα επιτρέπει την τοποθέτηση μεγαλύτερων μπαταριών στις νέες συσκευές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά της beta 5 έκδοσης των iOS 15 και iPadOS 15

Η τιμή του iPhone 13 δεν αναμένεται να διαφοροποιηθεί πολύ από αυτή του iPhone 12, υποθέτοντας ότι η Apple είναι σε θέση να ελέγξει αποτελεσματικά το κόστος παραγωγής, λόγω της έλλειψης σημαντικών αναβαθμίσεων υλικού.

Το iPhone 12 κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020, λόγω πανδημίας. Ωστόσο, η TrendForce υποστηρίζει πως η Apple θα επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς φέτος, δίνοντάς μας το iPhone 13 μέσα στον επόμενο μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυκλοφόρησε η πτυσσόμενη βάση OtterBox για φορτιστή MagSafe