Η εφαρμογή του App Store που έγινε γνωστή ως το “Tinder των αντιεμβολιαστών”

Η εφαρμογή του App Store που έγινε γνωστή ως το “Tinder των αντιεμβολιαστών”
ired.gr

Πρόσφατα αφαιρέθηκε από το App Store μία εφαρμογή με όνομα “Unjected”. Σύμφωνα με το Bloomberg, ο λόγος της αφαίρεσής της ήταν η παραβίαση των οδηγιών πρόληψης και αντιμετώπισης του COVID-19. Η εφαρμογή, η οποία αυτοπροσδιορίστηκε ως “ένα μέρος για ομοϊδεάτες που υποστηρίζουν την ιατρική αυτονομία και την ελευθερία του λόγου”, ήταν διαθέσιμη στο App Store μέχρι να σχολιαστεί από το Bloomberg.

Η “Unjected” ξεκίνησε να λειτουργεί τον Μάιο, επιτρέποντας στους χρήστες της να δημιουργούν το προσωπικό τους προφίλ, να ταιριάζουν με άλλους χρήστες, να ανταλλάσουν μηνύματα, να γνωρίζονται και πολλά άλλα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να αποκτήσετε Apple TV+ δωρεάν για 6 μήνες στο PlayStation 5

Ουσιαστικά, επρόκειτο για μια εφαρμογή γνωριμιών που κυκλοφόρησε αμέσως μόλις οι εφαρμογές Tinder και Bumble ξεκίνησαν να δίνουν προνόμια στους εμβολιασμένους κατά του COVID-19. Χωρίς να δίνει κάποιο τέτοιο προνόμιο, η “Unjected” χαρακτηρίστηκε αμέσως ως το “Tinder των αντιεμβολιαστών”.

Η εφαρμογή, παρέμεινε διαθέσιμη στο App Store μέχρι πρόσφατα. Για την κατάργησή της, το Bloomberg αναφέρει πως χρειάστηκε να επικοινωνήσει με την Apple, η οποία ενημέρωσε τους developers της “Unjected” πως η εφαρμογή τους αφαιρέθηκε από το App Store επειδή αναφερόταν με ακατάλληλο τρόπο στην πανδημία COVID-19.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Apple AirTags σε κατοικίδια| υπέρ ή κατά;