Η Apple αποκλείει τις υποβαθμίσεις του λογισμικού κάτω από iOS 14.7

Η Apple αποκλείει τις υποβαθμίσεις του λογισμικού κάτω από iOS 14.7
ired.gr

Μια εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του iOS 14.7 λογισμικού, η Apple κυκλοφόρησε την iOS 14.7.1 ενημέρωση και σταμάτησε να υπογράφει τον κώδικα των iOS 14.6, κάνοντας την επιλογή της υποβάθμισης αδύνατη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι γνωρίζουμε για το ανερχόμενο φθινοπωρινό event της Apple για το 2021

Τα νέα χαρακτηριστικά των iOS 14.7 αποτελούν ενημερώσεις για την υποστήριξη του λογισμικού του MagSafe Battery Pack και βελτιώσεις στη λειτουργία της Apple Card Family, καθώς και γενικότερες βελτιώσεις απόδοσης και διορθώσεις ασφαλείας.

Με την κυκλοφορία των iOS 14.7.1, η Apple έδωσε λύση στο πρόβλημα που εμπόδιζε το Apple Watch να ξεκλειδώσει iPhone με τη χρήση Touch ID.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το iPad Mini 6 έρχεται και αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά του

Η Apple συνηθίζει να αποτρέπει τους ενημερωμένους χρήστες iPhone από τη λήψη κάποιας παλαιότερης έκδοσης λογισμικού, για λόγους ασφαλείας, αλλά και για να διατηρεί περισσότερες συσκευές iOS στο πιο πρόσφατο και πλούσιο σε λειτουργίες λογισμικό.

Παρόλο που η εταιρεία δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη κάποια beta έκδοση iOS 14.8, οι εργασίες για την ανερχόμενη έκδοση iOS 15 συνεχίζονται. Η έκδοση αυτή φημολογείται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο, προσφέροντάς μας νέα χαρακτηριστικά και ενημερώσεις σε ιδιόκτητες εφαρμογές, όπως οι Safari, FaceTime, Messages και Maps.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο MagSafe Battery Pack