Τι γνωρίζουμε για το ανερχόμενο φθινοπωρινό event της Apple για το 2021

Τι γνωρίζουμε για το ανερχόμενο φθινοπωρινό event της Apple για το 2021
ired.gr

Μέχρι τώρα, η Apple έχει διοργανώσει δύο event μέσα στο 2021. Το πρώτο έγινε τον Απρίλιο, όπου παρουσιάστηκαν ενημερώσεις για iPad, πολύχρωμα iMacs, οι ανιχνευτές αντικειμένων AirTag, το iPhone 12 σε μωβ χρώμα και άλλα καινούργια στοιχεία. 2 μήνες μετά το πρώτο event, πραγματοποιήθηκε το WWDC, όπου είδαμε για πρώτη φορά τα iOS 15, MacOS Monterey, WatchOS 8 και iPadOS 15.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Apple Arcade| 8 παιχνίδια που ανυπομονούμε να παίξουμε

Παρόλο που δεν έχουμε κάποια ακριβή ημερομηνία για το φθινοπωρινό της event, γνωρίζουμε πως η Apple διοργανώνει 3 με 4 τέτοια events κάθε χρόνο. Από αυτά, ένα πραγματοποιείται την άνοιξη, ένα άλλο το καλοκαίρι και μετά ένα ή δύο ακόμα το φθινόπωρο.

Από την κυκλοφορία του iPhone 5 το 2012 και μέχρι πέρσι, η Apple παρουσίαζε ένα καινούριο iPhone κάθε Σεπτέμβρη. Ένα χρόνο πριν όμως, αυτό άλλαξε και λόγω της πανδημίας η Apple παρουσίασε το iPhone 12 τον Οκτώβρη. Φέτος, ωστόσο, οι ανακοινώσεις αναμένονται τον Σεπτέμβρη χωρίς καμία καθυστέρηση.

Οι ενημερώσεις που μας ενδιαφέρουν για το ανερχόμενο event αφορούν τα iPhone 13, Apple Watch 7, AirPods 3 και iPad Mini 6.

iPhone 13

Σύμφωνα με τον Ming-Chi Kuo, τα iPhone 13, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro και iPhone 13 Max θα βρίσκονται σύντομα στα χέρια μας με νέα σχέδια, βελτιωμένη κάμερα, μπαταρία και νέα χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: iPhone SE 3: Το πιο οικονομικό 5g iphone αναμένεται μέσα στον επόμενο χρόνο!

Apple Watch 7

Το Apple Watch 7 φημολογείται ότι θα έχει βελτιωμένη μπαταρία, νέο σχεδιασμό με λιγότερες γωνίες, καθώς και αισθητήρα γλυκόζης του αίματος.

AirPods 3

Τα AirPods 3 πρόκειται να έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά με τα AirPods Pro. Δηλαδή, χωρική υποστήριξη ήχου, μαξιλαράκια που αλλάζουν με μεγαλύτερη ευκολία και μικρότερη θήκη φόρτισης.

iPad Mini 6

Φήμες θέλουν έναν ανασχεδιασμό για το νέο iPad Mini 6, καθώς έχουμε ήδη δει τις ενημερώσεις των iPad, iPad Air και iPad Pro για φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Face ID για mac| η λειτουργία ασφαλείας που θα υποστηρίζεται σύντομα