Face ID για mac| η λειτουργία ασφαλείας που θα υποστηρίζεται σύντομα

Face ID για mac| η λειτουργία ασφαλείας που θα υποστηρίζεται σύντομα
ired.gr

Τα σχέδια της Apple για το μέλλον, σύμφωνα με τον Gurman, θέλουν το Face ID να αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό σε όλες τις συσκευές της. Αυτό ισχύει και για τις πιο οικονομικές σειρές της, όπως αυτή των iPhone SE και iPad Air, οι οποίες προς το παρόν διαθέτουν μόνο Touch ID.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: iPhone SE 3: Το πιο οικονομικό 5g iphone αναμένεται μέσα στον επόμενο χρόνο!

Ο ίδιος δήλωσε πως το Touch ID παραμένει πολύ σημαντικό για τις παραπάνω σειρές, καθώς αποτελεί μια οικονομικότερη αλλά εξίσου ασφαλή λύση.

Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει, εφόσον ο Gurman περιμένει το Face ID να προστεθεί στα χαρακτηριστικά των Mac, όλων των iPhone, αλλά και των iPad μέσα στα επόμενα χρόνια. Πιστεύεται πως η Apple θα ενσωματώσει μια κάμερα στο εσωτερικό της οθόνης των συσκευών της, εξαφανίζοντας τελείως το Notch.

Αναφέρθηκε πως η Apple σχεδίαζε το νέο iMac 24 ιντσών να διαθέτει και Face ID. Ωστόσο αυτό δεν ήταν εφικτό, καθώς οι οθόνες των Mac είναι αρκετά λεπτότερες από τις iPhone και iPad συσκευές, κάνοντας την τοποθέτηση των αισθητήρων του Face ID δυσκολότερη. Επομένως, η Face ID λειτουργία αναβλήθηκε και θα προστεθεί σύντομα σε κάποια ανερχόμενη iMac συσκευή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς να αποκτήσετε Apple TV+ δωρεάν για 6 μήνες στο PlayStation 5