Apple Arcade| 8 παιχνίδια που ανυπομονούμε να παίξουμε

Apple Arcade| 8 παιχνίδια που ανυπομονούμε να παίξουμε
ired.gr

Η Apple Arcade διαθέτει μια τεράστια γκάμα από παιχνίδια διαθέσιμα για τους συνδρομητές της, η οποία δεν έχει σταματήσει να ανανεώνεται από το 2019 μέχρι και σήμερα. Παρακάτω έχουμε μια λίστα με τα ανερχόμενα παιχνίδια που ανυπομονούμε να παίξουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Netflix vs Apple Arcade| Ποιος θα επικρατήσει στο χώρο του Gaming

The Artful Escape

Το παιχνίδι με όνομα “The Artful Escape” διηγείται την ιστορία του Francis Vendetti, ενός φιλόδοξου κιθαρίστα. Ο Francis, τη νύχτα της πρώτης του παράστασης βρίσκει τον εαυτό του σε μια τρελή δοκιμασία, αντιμετωπίζοντας θρύλους της κλασικής μουσικής, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό.

Η Annapurna Interactive παρουσίασε το παιχνίδι για πρώτη φορά το 2017 στην E3. Το trailer του βγήκε το 2019, όπου βλέπουμε ένα παιχνίδι πλευρικής κλίσης σε ένα περιβάλλον γεμάτο χρώματα και μουσική.

Detonation Racing

Από τους δημιουργούς των Hot Wheels και Forza Street, το παιχνίδι με όνομα “Detonation Racing” πρόκειται για μία συναρπαστική εμπειρία γεμάτη ταχύτητα. Μπορείτε να παίξετε μόνοι σας (solo mode), online, αλλά και με τους φίλους και την οικογένειά σας (multiplayer).

Jetpack Joyride

Οι δημιουργοί του Fruit Ninja δημιούργησαν ακόμα ένα εθιστικό παιχνίδι. Σε αυτό ελέγχετε τον Barry Steakfries, ο οποίος έκλεψε ένα jet pack από ένα άκρως απόρρητο εργαστήριο.

Monster Hunt Stories

Ο κόσμος είναι γεμάτος τέρατα και όλοι εξαγριωμένοι προσπαθούν να τα εξολοθρεύσουν. Υπάρχει ένα χωριό, όμως, στο οποίο τα τέρατα και οι άνθρωποι συμβιώνουν αρμονικά. Το “Monster Hunt Stories” πρόκειται για ένα παιχνίδι RPG που θα οδηγήσει σε συναρπαστικές περιπέτειες εσάς και τους τερατώδεις φίλους σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Beta 3 του iOS 15 κυκλοφόρησε και αυτά είναι όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Neko Atsume: Kitty Collector

Αν σας αρέσουν οι γάτες αυτό είναι το ιδανικό παιχνίδι για εσάς! Με πάνω από 40 διαφορετικά είδη γάτων, το παιχνίδι “Neko Atsume: Kitty Collector” σας δίνει τη δυνατότητα να τα φροντίσετε όλες τις γάτες που θα καταχωρήσετε στο CatBook σας, καθώς και να παίξετε μαζί τους.

Proxi

Ο δημιουργός των The Sims, έφτιαξε ένα παρόμοιο παιχνίδι με όνομα “Proxi”, όπου χρησιμοποιεί το ανθρώπινο μυαλό σαν πόλη και τις αναμνήσεις σαν κτήρια σε έναν 3D κόσμο. Έτσι, αντί να χτίζετε σπίτια και μαγαζιά, χτίζετε αναμνήσεις και διάφορα σενάρια που τις διαμορφώνουν.

Super Leap Day

Το παιχνίδι με όνομα “Super Leap Day” πρόκειται για ένα one-button παιχνίδι με πολλά επίπεδα. Η Nitrome έχει δηλώσει πως θα βγαίνει ένα καινούριο επίπεδο κάθε μέρα.

Super Stickman Golf 3

Με διάφορα επίπεδα, ικανότητες, τρόπους παιχνιδιού, συλλεκτικές αμφιέσεις και άλλα χαρακτηριστικά, το παιχνίδι “Super Stickman Golf 3” θα κάνει την εμπειρία σας στο γκολφ μοναδική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:Apple AirTags σε κατοικίδια| υπέρ ή κατά;