Netflix vs Apple Arcade| Ποιος θα επικρατήσει στο χώρο του Gaming

Netflix vs Apple Arcade| Ποιος θα επικρατήσει στο χώρο του Gaming
ired.gr

Το Netflix επισημοποίησε τα σχέδια του να επεκταθεί στο χώρο του Gaming, λέγοντας πως πρόκειται για έναν καινούριο τομέα παρόμοιο με τις πρόσφατες επεκτάσεις του στις original ταινίες, τα animation και την unscripted TV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το iTest κυκλοφόρησε για να προσφέρει στους χρήστες iPhone την εμπειρία του Android

Το επίκεντρο της νέας επέκτασης του Netflix πρόκειται να αποτελούν τα παιχνίδια που είναι σχεδιασμένα για κινητά. Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στα πάντα από το κινητό τους τηλέφωνο, χωρίς διαφημίσεις ή κάποιο επιπρόσθετο κόστος.

Τα άτομα του Netflix δήλωσαν πως είναι πολύ ικανοποιημένα με τη μέχρι τώρα πορεία του στις ταινίες και τις σειρές και σίγουρα πρόκειται να επενδύσουν στην ακόμα μεγαλύτερη επέκταση και αυτού του τομέα. Ωστόσο, περίπου μια δεκαετία μετά την πρώτη εμφάνιση του Netflix, έκριναν την ώρα κατάλληλη για μια αναβάθμιση. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο MagSafe Battery Pack

Λόγος γίνεται για τον ανταγωνισμό που πρόκειται να επέλθει με αυτή την κίνηση, ανάμεσα στην υπηρεσία παιχνιδιών του Netflix και την Apple Arcade. Η τελευταία προσφέρει στους συνδρομητές της εκατοντάδες παιχνίδια χωρίς διαφημίσεις, με πρόσβαση από iPhone, iPad, Mac και Apple TV στη μηνιαία τιμή των 4.99$.

Δεν υπάρχει ακόμα ακριβής ημερομηνία για το πότε θα έχουμε στα χέρια μας την νέα επέκταση του Netflix ή για το ποια θα είναι τα διαθέσιμα παιχνίδια. Από τη στιγμή όμως που η Apple δεν επιτρέπει καμία εναλλακτική πέρα από το App Store, το Netflix θα πρέπει αναγκαστικά να κυκλοφορεί τα παιχνίδια του ένα-ένα, αλλιώς θα οδηγηθεί στη λύση ενός προγράμματος περιήγησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: iPhone SE 3: Το πιο οικονομικό 5g iphone αναμένεται μέσα στον επόμενο χρόνο!