Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο MagSafe Battery Pack

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το νέο MagSafe Battery Pack
ired.gr

Η Apple κυκλοφόρησε το πρώτο προϊόν της σειράς MagSafe! Πρόκειται για μία πρόσθετη μπαταρία που μαγνητίζεται πάνω στο iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro ή και το iPhone 12 Pro Max σας και λειτουργεί σαν ασύρματος Qi φορτιστής για το iPhone και άλλα συμβατά αξεσουάρ, όπως τα AirPods.

Για τη λειτουργία του MagSafe Battery Pack θα πρέπει να διαθέτετε iOS 14.7 και μεταγενέστερες εκδόσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: iPadOS 15: Αυτά είναι τα νέα χαρακτηριστικά που ανακοίνωσε η Apple

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά του MagSafe Battery Pack είναι η αντίστροφη φόρτιση. Συνδέοντας το iPhone σας ή το battery pack σε κάποιο σημείο τροφοδοσίας, φορτίζετε και τις δύο συσκευές ταυτόχρονα.

Λαμβάνοντας υπόψην τις υψηλές θερμοκρασίες που μπορεί να αγγίξει η μπαταρία και θέλοντας να προστατέψει τη διάρκεια ζωής της, η Apple φρόντισε να περιορίσει τη φόρτιση του iPhone στα 5W όταν αυτή γίνεται ασύρματα, ενώ ενσύρματα μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 20W. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H Apple παρουσίασε το MacOS Monterey | Δείτε τα χαρακτηριστικά του!

Επιπλέον, όταν η θερμοκρασία της συσκευής ξεπερνάει κάποιον συγκεκριμένο αριθμό και καθώς το ποσοστό της μπαταρίας είναι πάνω από 80%, η φόρτιση θα περιορίζεται μέχρι η θερμοκρασία να επανέλθει και μετά θα συνεχίζεται κανονικά.

Η συνολική χωρητικότητα της μπαταρίας του MagSafe Battery Pack είναι 1460 mAH. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γεμίσει ολόκληρη τη μπαταρία του iPhone 12 mini και σχεδόν ολόκληρη τη μπαταρία του iPhone 12.

Το ποσοστό της μπαταρίας, καθώς το iPhone είναι συνδεδεμένο με το MagSafe Battery Pack, θα εμφανίζεται κανονικά στην οθόνη κλειδώματος και στο Widget μπαταρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Apple Spring Loaded Event| Όλα τα προϊόντα που παρουσίασε η εταιρεία