Νέο Design για τα Macbook Air επόμενης γενιάς!

Νέο Design για τα Macbook Air επόμενης γενιάς!
ired.gr

Σ΄ένα βίντεο που ανέβασε ο Jon Prosser, δημοσίευσε εικόνες του νέου MacBook Air, το οποίο πιθανόν να είναι διαθέσιμο σε πολλά χρώματα. Οι εικόνες αυτές δείχνουν ένα MacBook με λεπτό και ελαφρύ σχεδιασμό, με το κλασικό κωνικό άκρο του MacBook Air να μην υπάρχει πια. Αντ’ αυτού, διαθέτει μια επίπεδη σχεδίαση που μοιάζει με το iPad Pro και το iPad Air. Υποτίθεται ότι υπάρχουν δύο θύρες USB-C, μία από τις δύο πλευρές, όμως η θυρίδα MagSafe δεν φαινόταν στις εικόνες.



Διαβάστε επίσης: H Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου MacBook Air

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την οθόνη και το μέγεθος των πλαισίων, όμως έχουμε μία αναφορά για το κάτω μέρος του MacBook Air το οποίο, όπως και το 24 ιντσών iMac, θα διαθέτει 2 μεγάλες, κάθετες, λευκές, μαλακές λωρίδες, αντί των τεσσάρων μικρών μαλακών “ποδιών” στήριξης που διέθετε πριν.

Διαβάστε επίσης: Η νέα αναβάθμιση του Catalina αποκαλύπτει νέα εικόνα και χαρακτηριστικά του MacBook 16 ιντσών

Άλλες αλλαγές σχεδιασμού, αφορούν το λευκό πλαίσιο γύρω από την οθόνη καθώς και ένα επίσης λευκό επανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο. Οι εικόνες δείχνουν επτά διαφορετικές επιλογές χρωμάτων, παρόμοιες με εκείνες του πιο πρόσφατου iMac. Τα χρώματα, θα είναι πολύ κοντά στα χρώματα των βάσεων των iMac 24 ιντσών. Τα iMac διαθέτουν στην μπροστινή τους όψη παστέλ χρώματα, σε αντίθεση με την πίσω τους πλευρά η οποία αποτελείται από πιο έντονους και εντυπωσιακούς χρωματισμούς.

Διαβάστε επίσης: Η Apple διέρρευσε εικόνες του νέου Macbook Pro 16 ιντσών!

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές θα είναι η γκάμα χρωμάτων που προσφέρονται στο ‌MacBook Air‌ για πρώτη φορά. Ο Prosser απέκτησε γνώση για ένα μπλε και πράσινο MacBook Air‌, αλλά θα υπάρξουν και άλλες επιλογές χρώματος για να αντικατοπτριστεί η παλέτα χρωμάτων των Mac‌ 24 ιντσών.

Αξίζει ν΄αναφέρουμε πως οι αναρτημένες εικόνες των νέων MacBook Air είναι απλά προϊόν Photoshop και όχι το τελικό προϊόν της Apple. Πρόκειται για μέρη εικόνων, τις οποίες χρησιμοποίησε ο καλλιτέχνης, ώστε να δημιουργήσει μια πιθανή και ακριβή αναπαράσταση του νέου σχεδιασμού των MacBook Air. 

Διαβάστε επίσης: Η Apple teasάρει πως το Apple Music θα αλλάξει την μουσική για πάντα