Φωτογραφίες δείχνουν μικρότερο notch στο iPhone 13

Φωτογραφίες δείχνουν μικρότερο notch στο iPhone 13
ired.gr

Ο leaker της Apple με την ονομασία DuanRui διέρρευσε στο Twitter φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν μία καθαρή εικόνα του ανασχεδιασμένου notch που θα δούμε στα iPhone της επόμενης γενιάς! 

Διαβάστε επίσης: Διέρευσαν τα σχέδια της Apple για τα επόμενα μοντέλα iPhone SE

Στις φωτογρσφίες βλέπουμε ένα τζαμάκι προστασίας το οποίο έχει σχεδιαστεί για το iPhone 13 και το notch του είναι περίπου 30% μικρότερο από ότι στα iPhone 12. Εκτός από το ότι θα είναι μικρότερο σε φάρδος θα τοποθετηθεί επίσης και πιο ψηλά καθώς η Apple σκοπεύει να μετακινήσει το ακουστικό. 

Διαβάστε επίσης: iOS 14| Πώς θα αλλάξετε τα εικονίδια των εφαρμογών στην αρχική οθόνη

Το Face ID όπως και η κάμερα είναι ξεκάθαρο ότι θα παραμείνουν μέσα στο πλαίσιο του notch. Το πως θα αποφασίσει η Apple να εκμεταλλευτεί τον ελεύθερο χώρο στην επιφάνεια της οθόνης δεν το γνωρίζουμε ακόμη, ωστόσο για πολλούς χρήστες iPhone το ιδανικό θα ήταν να επιστρέψει η λειτουργία του Touch ID, στην επιφάνεια της οθόνης ή έστω στο Power Button όπως και στα τελευταία μοντέλα iPad Air. 

Η πιο προφανής αλλαγή λόγω του μικρότερου notch είναι το ότι θα υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης του ποσοστού μπαταρίας στο status bar, σε αντίθεση με τώρα που πρέπει να μεταβείς  στο κέντρου ελέγχου. 

Πέρα από το μικρότερο notch, εξωτερικά το iPhone 13 θα θυμίζει αρκετά τον σχεδιασμο του iPhone 12 και θα διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά μοντέλα 5,4 ιντσών, δύο μοντέλα 6,1 ιντσών και ένα μοντέλο στις 6,7 ίντσες. 

Διαβάστε επίσης: Προστασία Οθόνης Tempered Glass ZAGG InvisibleShield στα ired