Το iTest κυκλοφόρησε για να προσφέρει στους χρήστες iPhone την εμπειρία του Android

Το iTest κυκλοφόρησε για να προσφέρει στους χρήστες iPhone την εμπειρία του Android
ired.gr

H Samsung δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια της και προσπαθεί να προσελκύσει όλο και περισσότερους χρήστες iPhone. Για άλλη μία φορά έβαλε λοιπόν τα δυνατά της και δημιούργησε το “iTest” το οποίο επιτρέπει τους χρήστες iPhone να δοκιμάσουν το android interface μέσω της συσκευή τους. 

Διαβάστε επίσης: iOS 14| Πώς να κρύψετε τις σελίδες των εφαρμογών σας από την οθόνη αφετηρίας

Το iTest αρχικά στόχευε να προσεγγίσει τους χρήστες iPhone της Νέας Ζηλανδίας όμως μπαίνοντας στον ιστότοπο itest.nz μπορείτε να το δοκιμάσετε και εσείς από οποιαδήποτε τοποθεσία σε όλο τον κόσμο. Στην ουσία είναι μια διαδραστική εμπειρία με την οποία μέσω browser η Samsung προσφέρει μια διαδραστική επίδειξη του interface της. Κατα την διάρκεια της δοκιμής θα λάβετε αυτοματοποιημένα μηνύματα, κλήσεις και συμβουλές για το πως να περιηγηθείτε στην συσκευή Samsung. Υπάρχουν επίσης καθ’ όλη την διάρκεια κάποια “αστεία” και σπόντες για το iPhone και χρησιμοποιείται κυρίως η ατάκα “See you on the other side” που σημαίνει “τα λέμε στην άλλη πλευρά”. Μπορείτε να δοκιμάσετε όλες τις εφαρμογές συστήματος και να ανοίξετε το Galaxy store όμως δεν μπορείτε να μπείτε σε εφαρμογές τρίτων καθώς είναι μόνο ενδεικτικές. 

Διαβάστε επίσης: iOS 14| Κρυφά χαρακτηριστικά

Η λειτουργία είναι βασισμένη στο πρόγραμμα περιήγησης οπότε δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα στην συσκευή σας. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να ακολουθήσετε τα παρακάτω εύκολα βήματα: 

  1. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα itest.nz
  2. Επιλέξτε το εικονίδιο που σας δείχνει το βελάκι και στην συνέχεια σύρετε προς τα κάτω και επιλέξτε “Προσθήκη στην οθόνη αφετηρίας”
  3. Μόλις κάνετε την προσθήκη θα δείτε την συντόμευση στην οθόνη αφετηρίας σας
  4. Επιλέξτε το εικονίδιο της συντόμευσης και στην συνέχεια θα σας παραπέμψει στο interface της Samsung.

Διαβάστε επίσης: iOS 14| Πώς θα ορίσετε widget στην αρχική σας οθόνη και πως μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια