Τα καλύτερα smartphones του 2020 που καλύπτουν κάθε ανάγκη

Τα καλύτερα smartphones του 2020 που καλύπτουν κάθε ανάγκη
ired.gr

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το GSM Arena πραγματοποίησε την ετήσια ψηφοφορία όπου οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να ψηφίσουν το καλύτερο smartphone σε κάθε κατηγορία. Σε περίπτωση λοιπόν που σκέφτεστε να αγοράσετε νέο smartphone για εσας ή για τους αγαπημένους σας η παρακάτω λίστες ίσως σας βοηθήσουν κάνετε την καλύτερη επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες σας.  

Διαβάστε επίσης: Τα iPhone 12 Pro & iPhone 12 Pro Max έφτασαν ανανεωμένα και ακόμη πιο δυνατά

Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν οι καλύτερες ναυαρχίδες του 2020, χωρίς η τιμή τους να αποτελεί κριτήριο. Την πρώτη θέση με αρκετά μεγάλη διαφορά κατέχει το Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G με δεύτερο να έρχεται το OnePlus 8 Pro και ακολουθούν το iPhone 12 Pro Max, Huawei Mate 40 Pro και 5ο έρχεται το Xiaomi Mi 10 Pro 5G. 

Η δεύτερη κατηγορία αποτελείται από τα καλύτερα mid-range smartphones, αυτά δηλαδή που θα προτιμούσατε να έχετε αντί για μία από τις ναυαρχίδες της παραπάνω κατηγορίας. Εδώ στις πέντε πρώτες θέσεις ανήκουν, το OnePlus 8T το οποίο κατέχει την πρώτη θέση στην προτίμηση του κόσμου και αμέσως μετά έρχονται τα Samsung Galaxy S20 FE 5G, Xiaomi Mi 10T Pro 5G, iPhone 12 mini και το Poco F2 Pro της Xiaomi. 

Διαβάστε επίσης: Αυτές θα είναι οι επίσημες τιμές των iPhone 12 στην Ελληνική αγορά και οι μειώσεις σε παλαιότερα μοντέλα

Ίσως και το πιο σημαντικό κριτήριο της αγοράς για την επιλογή ενός νέου κινητού αποτελεί πλέον η κάμερα, όποτε δικαιώς το GSM Arena δημιούργησε μία κατηγορία στην οποία ανήκουν τα smartphone με την καλύτερη κάμερα για το 2020. Στις πρώτες πέντε θέσεις έχουμε τα Huawei Mate 40 Pro, iPhone 12 Pro Max, Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G, Google Pixel 5 και τέλος το Xiaomi Mi 10 Ultra.

Στην τέταρτη κατηγορία ανήκουν τα καλύτερα gaming smartphones του 2020. Τα παρακάτω smartphones είναι ειδικά σχεδιασμένα για ατελείωτες ώρες gaming και διαθέτουν ειδικό σχεδιασμό ώστε να συνδυάζουν την κορυφαία απόδοση με την σωστή ψύξη και οθόνη που δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει. Σε αυτή την κατηγορία οι χρήστες ψήφισαν μεταξύ τεσσάρων μοντέλων όμως η διαφορά μεταξύ του καθενός είναι αρκετά μεγάλη. Πρώτο και με πολύ περισσότερες ψήφους από όλα τα παρακάτω μαζί έρχεται το εντυπωσιακό Asus ROG Phone 3, αμέσως μετά ακολουθεί το Xiaomi Black Shark 3 Pro, τρίτο είναι το Lenovo Legion Duel και τελευταίο το ZTE nubia Red Magic 5G. 

Στην πιο value for money κατηγορία έρχονται τα καλύτερα mid-range smartphones τα οποία διαθέτουν τις περισσότερες από τις δυνατότητες των ναυαρχίδων και κυκλοφορούν σε πολύ χαμηλότερες τιμές. Οι πέντε πρώτες θέσεις ανήκουν στα Poco X3, Samsung Galaxy A51, Realme 7 Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro και Xiaomi Mi Note 10 Lite.

Στην συνέχεια ακολουθούν τα καλύτερα πιο οικονομικά 5G smartphones όπου την πρώτη θέση κατέχει το OnePlus Nord, δεύτερο έρχεται το Samsung Galaxy Α51 και ακολουθούν τα Xiaomi Mi 10T Lite, iPhone 12 mini και Realme 7 5G. 

Διαβάστε επίσης: Παρουσιάστηκαν τα νέα iPhone 12 με OLED οθόνη και 5G

Τελευταία κατηγορία στην ψηφοφορία είναι τα πιο καινοτόμα smartphones, σε αυτή την κατηγορία ανήκουν τρία μόνο μοντέλα τα οποία έχουν κάνει την διαφορά φέτος και προκάλεσαν τις μεγαλύτερες εντυπώσεις. Πρώτο είναι το LG Wing 5g, δεύτερο το Microsoft Surface Duo και τρίτο το ZTE Axon 20 5G, το πρώτο smartphone της αγοράς που διαθέτει selfie κάμερα των 32 MP κάτω από την οθόνη.

Διαβάστε επίσης: Προστασία Οθόνης Tempered Glass ZAGG InvisibleShield στα ired