One More Thing| Το νέο virtual event της Apple στις 10 Νοεμβρίου

One More Thing| Το νέο virtual event της Apple στις 10 Νοεμβρίου
ired.gr

Tο τελευταίο τρίμηνο της Apple είναι αρκετά ενδιαφέρον αφού κάθε μήνα έχουμε  και ένα νέο event παρουσίασης νέων προϊόντων. Όπως τους προηγούμενους δύο μήνες, έτσι και τον  Νοέμβριο η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί ένα ακόμα virtual event με την ονομασία “One More Thing”.

Διαβάστε επίσης: Time Flies | Όλα τα νέα από την παρουσίαση της Apple

To One More Thing θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου και πιθανό είναι να ανακοινωθούν τα πρώτα Silicon Mac, τα οποία θα βασίζονται στην αρχιτεκτονική ARM. Φήμες λένε πως θα παρουσιαστούν τα νέα MacBook Air 13 ιντσών, τα MacBook Pro 13 ιντσών και τα MacBook Pro 16 ιντσών. Πέρα από την αλλαγή στον επεξεργαστή τους εμφανισιακά δεν θα υπάρχουν διαφορές  από τα προηγούμενα μοντέλα. Η πλήρης μετάβαση όλων των προϊόντων της Apple από τα chip της Intel σε Apple Silicon, εκτιμάται πως θα έχει ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια. Το teaser επαυξημένης πραγματικότητας που περιλαμβάνεται στις προσκλήσεις που έστειλε η Apple για το event επίσης παραπέμπει στα Mac, αφού φαίνεται το λογότυπο της εταιρείας να ανοιγοκλείνει σαν το καπάκι της οθόνης των MacBook.

Διαβάστε επίσης: Τα iPhone 12 Pro & iPhone 12 Pro Max έφτασαν ανανεωμένα και ακόμη πιο δυνατά

Η φράση “One More Thing” έχει χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν και ιδιαίτερα από τον πρώην CEO Steve Jobs, όταν κρατούσε να ανακοινώσει μία τελευταία έκπληξη στο τέλος των παρουσιάσεων τους. Η τελευταία φορά που ακούστηκε ήταν στην παρουσίαση του iPhone X το 2017. Η Apple ανακοίνωσε την μετάβαση της από τους επεξεργαστές της Intel που χρησιμοποιούνται στα Mac, στους νέους δικής της παραγωγής Apple Silicon τον Ιούνιο στο WWDC. 

Διαβάστε επίσης: Παρουσιάστηκαν τα νέα iPhone 12 με OLED οθόνη και 5G

Σε περίπτωση ωστόσο που η παρουσίαση δεν αφορά τα Mac πιθανόν να δούμε τα νέα AirPods Studio καθώς και τα AirTags για τα οποία ακούγονται πολλές φήμες τον τελευταίο χρόνο και αναμένεται να κυκλοφορήσουν.

Διαβάστε επίσης: H Apple αποκάλυψε και διέθεσε για αγορά το νέο iPad Pro 2020