Η δωρεάν συνδρομή του Apple TV+ επεκτείνεται έως τον Φεβρουάριο

Η δωρεάν συνδρομή του Apple TV+ επεκτείνεται έως τον Φεβρουάριο
ired.gr

Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος ενός έτους συμπεριλαμβάνεται με την αγορά μιας νέας συσκευής Apple. Για τους πρώτους λοιπόν που την ενεργοποίησαν η συνδρομή τους πρέπει να λήγει στις 1 Νοεμβρίου. Η Apple ανακοίνωσε πως θα επεκτείνει το δωρεάν δοκιμαστικό εώς τον Ιανουάριο του 2021 και για όσους ενεργοποιήσαν αργότερα το δωρεάν δοκιμαστικό έτος θα επεκταθεί εώς τον Φεβρουάριο του 2021. 

Διαβάστε επίσης: To Spotify χαρίζει 3 μήνες δοκιμαστικής συνδρομής

Η επέκταση της δοκιμαστικής περιόδου είναι αναμφίβολα σωστή κίνηση από την πλευρά της Apple αφού η υπηρεσία Apple TV+ δεν εξελίχθηκε και τόσο καλά μέσα στο πρώτο έτος λειτουργίας της και το περιεχόμενο της εξακολουθεί να παραμένει φτωχο. Ως αποτέλεσμα ένας συνδρομητής που διαθέτει την υπηρεσία επί πληρωμή δεν αξίζει να την ανανεώσει αφού δεν υπάρχουν νέα προγράμματα ή ταινίες για παρακολούθηση. Επίσης από τους 10 εκατομμύρια συνδρομητές που συγκέντρωσε η υπηρεσία μόνο οι μισοι την έχουν χρησιμοποιήσει.  

Διαβάστε επίσης: Δείτε πως μπορείτε να ενεργοποιήσετε την δωρεάν συνδρομή ενός έτους στο Apple TV+

Κατά την περίοδο της πανδημίας όπου ο κόσμος ξεκίνησε να περνάει περισσότερο χρόνο σπίτι του, οι συνδρομητικές υπηρεσίες άρχισαν να λαμβάνουν όλο και περισσότερη προσοχή. Αντιθέτως η υπηρεσία της Apple δεν κίνησε το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού. Από την άλλη πλευρά υπηρεσίες σαν το Netflix και το Disney Plus εκμεταλλεύτηκαν την περίοδο του εγκλεισμου, προσθέτοντας συνεχώς νέο περιεχόμενο προσελκύοντας όλο και περισσότερους νέους χρήστες.

Διαβάστε επίσης: Στο στόχαστρο του Netflix όσοι μοιράζονται κωδικούς με συγγενείς και φίλους!

Επομένως η προσφορά μεγάλης δοκιμαστικής περιόδου του Apple TV+, σίγουρα προσέλκυσε χρήστες και με την επέκταση της ίσως και καταφέρει να τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία αν βέβαια την εμπλουτήσει με περισσότερο περιεχόμενο. 

Διαβάστε επίσης: Έντονη η αντίδραση του Spotify για τα νέα συνδρομητικά πακέτα Apple One