iOS 14| Πως θα κάνετε αυτόματη σίγαση σε κλήσεις από άγνωστους αριθμούς

iOS 14| Πως θα κάνετε αυτόματη σίγαση σε κλήσεις από άγνωστους αριθμούς
ired.gr

Η λήψη συνεχώς ανεπιθύμητων μηνυμάτων και κλήσεων αποτελεί μεγάλη ενόχληση για αρκετούς χρήστες. Για αυτον τον λόγο η Apple από το iOS 13, συμπεριέλαβε την λειτουργία η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απενεργοποιούν αυτόματα τις κλήσεις από αγνώστους ή ανεπιθύμητους αριθμούς.

Διαβάστε επίσης: iOS 14| Πώς θα ορίσετε widget στην αρχική σας οθόνη και πως μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας σχέδια

Η λειτουργία δεν είναι προεπιλεγμένη οπότε για την ενεργοποίηση της θα χρειαστεί να μεταβείτε στις ρυθμίσεις και να την ενεργοποιήσετε χειροκίνητα ακολουθώντας τα 4 απλά βήματα που βλέπουμε παρακάτω:

#1 Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις

#2 Επιλέξτε Τηλέφωνο

#3 Επιλέξτε σίγαση αγνωστων καλούντων

#4 Ενεργοποιήστε την Ρύθμιση

Διαβάστε επίσης: iOS 14| Πώς θα αλλάξετε τα εικονίδια των εφαρμογών στην αρχική οθόνη

Αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα οι κλήσεις από αγνώστους αριθμούς θα τίθενται σε σίγαση, θα αποστέλλονται στον τηλεφωνητη και θα εμφανίζονται στην λίστα “Πρόσφατα”. Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις εισερχομένων κλήσεων μόνο από άτομα που βρίσκονται στην λίστα επαφών σας, άτομα που βρίσκονται στην λίστα των πρόσφατων εξερχομένων κλήσεων και άτομα που έχουν εμφανιστεί στις προτάσεις Siri. Έτσι, εάν ξεχάσετε ότι έχετε ενεργοποιήσει την ρύθμιση μπορεί να χάσετε κάποια σημαντική κλήση, για αυτό πριν την ενεργοποίηση βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει όλους τους χρήσιμους αριθμούς στην λίστα επαφών σας. 

Διαβάστε επίσης: Πώς να μεταφέρετε όλα σας τα δεδομένα στο νέο σας iPhone