Τα πρώτα unboxing βίντεο iPhone 12, iPhone 12 Pro και MagSafe

Τα πρώτα unboxing βίντεο iPhone 12, iPhone 12 Pro και MagSafe
ired.gr

Ενώ η παρουσίαση των νέων iPhone έγινε πριν μόνο λίγες ημέρες και τα πρώτα κομμάτια δεν θα διατεθούν στους χρήστες μέχρι την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, ο χρήστης του Twitter @duanrui1205 έλαβε στα χέρια του τα νέα iPhone λίγες μέρες νωρίτερα και δεν δίστασε να δημοσιεύσει τα βίντεο του. Στην συνέχεια ο γνωστός leaker της Apple, Ben Geskin ανέβασε τα βίντεο στο κανάλι του στο Youtube.

Διαβάστε επίσης: Αυτές θα είναι οι επίσημες τιμές των iPhone 12 στην Ελληνική αγορά και οι μειώσεις σε παλαιότερα μοντέλα

Στο ένα βίντεο βλέπουμε για πρώτη φορά το iPhone 12 Pro σε χρώμα Graphite να βγαίνει από το κουτί του, το οποίο περιέχει την συσκευή με ένα χάρτινο προστατευτικό οθόνης αντί για τα συνηθισμένα πλαστικά και ένα καλώδιο φόρτισης USB-C to lightning. 

Διαβάστε επίσης: Τα iPhone 12 Pro & iPhone 12 Pro Max έφτασαν ανανεωμένα και ακόμη πιο δυνατά

Στην συνέχεια ανέβηκε ένα δεύτερο βίντεο στο οποίο βλέπουμε για πρώτη φορα το unboxing του iPhone 12 σε μπλε χρώμα όπου μπορούμε να διακρίνουμε το αλουμινένιο του περίγραμμα και το μικρότερο κουτί που διαθέτει τα ίδια παρελκόμενα με το iPhone 12 Pro και όχι το πριζακι και τα ακουστικά που είχαν τα iPhone μέχρι τώρα. 

Διαβάστε επίσης: Παρουσιάστηκαν τα νέα iPhone 12 με OLED οθόνη και 5G

Ένα ακόμη βίντεο που έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε είναι επίσης αυτό που μπορούμε να δούμε τον νέο φορτιστή MagSafe, ο οποίος θα κοστίζει περίπου 45 ευρώ και θα συνδέεται μαγνητικά στο πίσω μέρος των iPhone 12 και μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα αξεσουάρ. Το τροφοδοτικό ωστόσο που απαιτείται για την χρήση του φορτιστή δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία και θα πωλείται ξεχωριστά στην τιμή των 25 ευρώ. Ο φορτιστής MagSafe μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σε παλαιότερα μοντέλα iPhone τα οποία υποστηρίζουν την λειτουργία ασύρματης φόρτισης χωρίς όμως την δυνατότητα να στερεωθεί μαγνητικά. 

Διαβάστε επίσης: Time Flies | Όλα τα νέα από την παρουσίαση της Apple