iOS 14| Πώς να κρύψετε τις σελίδες των εφαρμογών σας από την οθόνη αφετηρίας

iOS 14| Πώς να κρύψετε τις σελίδες των εφαρμογών σας από την οθόνη αφετηρίας
ired.gr

Το iOS 14 σας φέρνει νέους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να διαμορφώσετε την οθόνη αφετηρίας σας και να οργανώσετε τις εφαρμογές σας με νέους διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με την προτίμηση σας!

Διαβάστε επίσης: iOS 14| Πως να κάνετε αλλαγή των προεπιλεγμένων εφαρμογών Mail και Safari

Με την βιβλιοθήκη εφαρμογών, δεν χρειάζεται πλέον να έχετε τις εφαρμογές σας υποχρεωτικά στην αρχική οθόνη και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορους τρόπους του iOS 14 ώστε να διαμορφώσετε την αρχική σας οθόνη και να την κάνετε πιο εύχρηστη σύμφωνα με το πως εσείς επιθυμείτε. Μία ακόμη νέα επιλογή είναι η απόκρυψη των σελίδων εφαρμογών από την οθόνη αφετηρίας. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να κρύψετε σελίδες με εφαρμογές που μπορεί να μην θέλετε να βλέπετε συνέχεια χωρίς να χρειάζεται να τις διαγράψετε, έτσι να ώστε να μπορείτε να τις ξαναχρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε στιγμή. 

Διαβάστε επίσης: Πώς να μεταφέρετε όλα σας τα δεδομένα στο νέο σας iPhone

Πώς θα κρύψετε τις σελίδες εφαρμογών σας; 

  1. Αρχικά πατάτε παρατεταμένα ένα κενό σημείο στην οθόνη αφετηρίας
  2. Πατήστε στις  κουκκίδες που θα εμφανιστούν στο κάτω μέρος τις οθόνης σας
  3. Από την επεξεργασία σελίδων επιλέξτε μόνο αυτές που θέλετε να εμφανίζονται
  4. Πατήστε Τέλος για έξοδο από την επεξεργασία
  5. Ξαναπατήστε τέλος για ολοκλήρωση

Σε περίπτωση που θέλετε να εμφανιστούν οι κρυφές σας σελίδες επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία για να μεταβείτε στην “Επεξεργασία σελίδων” και επιλέγετε την σελίδα που θέλετε να ξαναεμφανιστεί. 

Διαβάστε επίσης: iOS 14| Κρυφά χαρακτηριστικά

Αν θέλετε να κρύψετε μία μόνο εφαρμογή από την οθόνη αφετηρίας σας, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο της εφαρμογής και στην συνέχεια επιλέξτε “Αφαίρεση εφαρμογής”. Στην συνέχεια θα σας ζητηθεί να επιλέξετε αν επιθυμείτε την οριστική διαγραφή της εφαρμογής ή αν θέλετε να μετακινηθεί στην βιβλιοθήκη των εφαρμογών σας. 

Διαβάστε επίσης: Time Flies | Όλα τα νέα από την παρουσίαση της Apple