Από 279$ ξεκινάει η τιμή του νέου οικονομικότερου Apple Watch SE

Από 279$ ξεκινάει η τιμή του νέου οικονομικότερου  Apple Watch SE
ired.gr

To Apple Watch SE ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη της χθεσινής παρουσίασης της Apple. Για πρώτη φορά κυκλοφόρησε μία φθηνότερη value for money επιλογή Apple Watch το οποίο διαθέτει όλα τα βασικά χαρακτηριστικά που υπάρχουν και στα ακριβότερα μοντέλα. 

Διαβάστε επίσης: Time Flies | Όλα τα νέα από την παρουσίαση της Apple

Η οθόνη του είναι edge-to-edge OLED Retina 30% μεγαλύτερη από την οθόνη του Series 3 και είναι διαθέσιμο σε μεγέθη 40 και 44mm. 

Όσων αφορά τις δυνατότητες η φθηνότερη έκδοση του Apple Watch διαθέτει τα βασικά χαρακτηριστικά των ακριβότερων μοντέλων, όπως δηλαδή την δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων, γυροσκόπιο, αλτίμετρο, αισθητήρα πτώσης και άλλα. Το μόνο μειονέκτημα είναι η απώλεια ορισμένων χαρακτηριστικών Υγείας, την λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος και την μέτρηση επιπέδων οξυγόνου στο αίμα, ενώ δεν διαθέτει οθόνη Always On. 

Διαβάστε επίσης: Σύγκριση Apple Watch Series 5 και Apple Watch Series 3

Παρόλο που το Apple Watch SE χάνει στα παραπάνω χαρακτηριστικά υγείας το Apple Watch SE είναι 2 φορές πιο γρήγορο από το Apple Watch Series 3 και υποστηρίζει όλα τα χαρακτηριστικά του WatchOS 7 καθώς και την νέα υπηρεσία της Apple Fitness+. 

Για όσους λοιπόν θέλουν το Apple Watch για παρακολούθηση των ασκήσεων τους και της φυσικής τους κατάστασης αυτή είναι η ιδανική επιλογή! Σχετικά με τα αξεσουάρ είναι όμοιο με το Apple Watch Series 6 οπότε μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα ίδια λουράκια. 

Στις επόμενες ημέρες θα μάθουμε και την τιμή του για Ελλάδα καθώς και την ημερομηνία κυκλοφορίας στα ελληνικά καταστήματα

Διαβάστε επίσης: iPad Air 4ης Γενιάς | Με οθόνη edge-to-edge, touch-id στο power button και τον Α14 bionic