Ποια προϊόντα θα παρουσιάσει η Apple στις 15 Σεπτεμβρίου και γιατί δεν θα δούμε το iPhone 12;

Ποια προϊόντα θα παρουσιάσει η Apple στις 15 Σεπτεμβρίου και γιατί δεν θα δούμε το iPhone 12;
ired.gr

Η Apple εχθές έστειλε προσκλήσεις για την παρουσίαση των νέων προϊόντων της όπως συνηθίζει κάθε χρόνο τον Σεπτέμβριο, όπου και παρουσιάζει τα νέα iPhone. Φέτος λόγω του Κορονοϊού η παρουσίαση θα μεταδοθεί μόνο διαδικτυακά όπως ήταν και η προηγούμενη παρουσίαση της εταιρείας τον Ιούνιο. 

Διαβάστε επίσης: Φωτογραφίες αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά του iPhone 12 Pro Max κάμερα, 120Hz οθόνη, μέγεθος notch

Η φετινή εκδήλωση του Σεπτεμβρίου ονομάζεται Time Flies και θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στις 20:00 ώρα Ελλάδας. Στην πρόσκληση της η Apple δεν ξεκαθαρίζει ποια είναι τα προϊόντα που θα παρουσιάσει και η ονομασία της εκδήλωσης “Time Flies” δηλαδή “Ο χρόνος κυλά” αμέσως κίνησε την περιέργεια, αφού παραπέμπει πιο πολύ στο Apple Watch. Με λίγη περισσότερη ανάλυση σε όλα τα στοιχεία από τις δημοσιεύσεις της Apple εντοπίστικαν επίσης λέξεις κλειδιά που συμπεριέλαβε η εταιρεία και περιλαμβάνουν τα προϊόντα Apple Watch και Series 6, iPad Air, MacBook Pro, iMac, AppleTV. 

Διαβάστε επίσης: Το νέο iPad έρχεται σε 10.8” με USB-C, Face ID και θα μοιάζει με το iPad Pro

To Bloomberg αναφέρει πως η εκδήλωση στις 15 Σεπτεμβρίου δεν θα έχει ως επίκεντρο τα iPhone όπως κάθε χρόνο, αφού η Apple σκοπεύει να παρουσιάσει το νέο Apple Watch και τα νέα μοντέλα iPad και για την ανακοίνωση των iPhone 12 θα διεξαχθεί νέα εκδήλωση, πιθανόν τον Οκτώβριο. Όπως επιβεβαίωσε η Apple με τις δηλώσεις της των Ιούλιο, την φετινή χρονιά η παραγωγή των iPhone έχει καθυστερήσει και πιθανόν η εταιρεία να παρουσιάσει τις νέες συσκευές δύο εβδομάδες αργότερα από ότι συνήθως.

Διαβάστε επίσης: Σύγκριση Apple Watch Series 5 και Apple Watch Series 3