Σήμερα θα ανακοινώσει η Apple την ημερομηνία παρουσίασης των iPhone 12

ired.gr

Μία ακόμη είδηση στο Twitter από τον Mark Gurman υποστηρίζει πως η εταιρεία θα δημοσιεύσει δελτίου τύπου σήμερα με λεπτομέρειες για την παρουσίαση των νέων iPhone η οποία θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Όλα τα νέα προιόντα που αναμένουμε από την Apple το 2020

Στο tweet που δημοσίευσε ο Gurman την Κυριακή προειδοποιεί το κοινό της Apple να μην ενθουσιάζεται και να μην έχει υψηλές φιλοδοξίες για τα νέα προιόντα που θα παρουσιαστούν αυτή την εβδομάδα. Σε προηγούμενο tweet ο leaker της Apple Jon Prosser ανέφερε επίσης ότι έχει προγραμματιστεί η ανακοίνωση της παρουσίασης στις 8 Σεπτεμβρίου. Πολύ πιθανόν και οι δύο να πέφτουν μέσα αφού όπως κάθε χρόνο η Apple λίγες μέρες πριν ανακοινώσει τα νέα της προιόντα ανακοινώνει την ημερομηνία και την ώρα του event σε δελτίο τύπου. Πέρυσι το δελτίο τύπου έγινε στις 29 Αυγούστου και η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε επίσης: Φωτογραφίες αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά του iPhone 12 Pro Max κάμερα, 120Hz οθόνη, μέγεθος notch

Τα νέα προιόντα που αναμένεται να αποκαλυφθούν κατα την διάρκεια της εκδήλωσης είναι τα νέα μοντέλα iPhone 12 και iPhone 12 Pro τα οποία θα διαθέτουν των αισθητήρα Lidar των iPad Pro και πιθανόν συμβατότητα με δίκτυα 5G.

Η παρουσίαση πιθανόν να ξεκινήσει με την παρουσίαση της νέας γενιάς Apple Watch Series 6, το οποίο θα έχει βελτιωμένη απόδοση στην ασύρματη σύνδεση και παρακολούθηση για την οξυγόνωση του αίματος. Στο τέλος της παρουσίασης πιθανόν να εμφανιστούν και τα πολυαναμενόμενα AirTags, ένα νέο αξεσουάρ της Apple το οποίο σε συνεργασία με την εφαρμογη Find My θα σας δίνουν την δυνατότητα να εντοπίζεται όλα τα συνδεδεμένα σας αντικείμενα.

Διαβάστε επίσης: Συσκευή εντοπισμού το νέο αξεσουάρ της Apple