Το νέο iPad έρχεται σε 10.8” με USB-C, Face ID και θα μοιάζει με το iPad Pro

Το νέο iPad έρχεται σε 10.8” με USB-C, Face ID και θα μοιάζει με το iPad Pro
ired.gr

Το νέο iPad φαίνεται πως θα δανειστεί αρκετά από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του από την σειρά των iPad Pro. Σύμφωνα με εικόνες που διέρρευσαν από το 91Mobiles το 8ης γενιάς iPad θα διαθέτει, Face ID,συνδεσιμότητα USB-C, λεπτότερα bezel και θα είναι συμβατό με Magic Keyboard. 

Διαβάστε επίσης: Renders δείχνουν πως θα μοιάζουν τα iPad Pro του 2020

Η Apple κυκλοφόρησε το iPad 7ης γενιάς τον Σεπτέμβριο του 2018, με μεγαλύτερη οθόνη Retina 10.2 ιντσών και συμβατό με Smart Keyboard. Τον Σεπτέμβριο του 2020 περιμένουμε να πραγματοποιηθεί η παρουσίαση της νέας σειράς iPhone 12 και πολύ πιθανον να αποκαλυφθεί και το νέο iPad 8ης γενιας. 

Διαβάστε επίσης: Η Apple δείχνει σε βίντεο πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα νέα χαρακτηριστικά του iPadOS!

Στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν φαίνεται ο σχεδιασμός ενός iPad 10.8 ιντσών με πολύ μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης από όσο τα προηγούμενης γενιάς αφού διαθέτει λεπτότερα bezel. Η αλλαγή στα bezel υποδεικνύει επίσης ότι δεν υπάρχει πλέον χώρος για κουμπί με Touch ID και όπως έχει ακουστεί είναι πολύ πιθανόν να τοποθετηθεί αισθητήρας Touch ID στο power button, αν και μία καλή λύση που ζητάνε αρκετοί χρήστες και για τα iPhone και για τα iPad είναι να ενσωματωθεί το Touch ID στην οθόνη. Τα πλαϊνά του και οι γωνίες έχουν ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό με το iPad Pro και στην βάση φόρτισης φαίνεται πως υπάρχει μία θύρα USB Type-C, 4 μικρόφωνα και διπλά ηχεία. 

Διαβάστε επίσης: Φωτογραφίες αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά του iPhone 12 Pro Max κάμερα, 120Hz οθόνη, μέγεθος notch

Στο πίσω μέρος της συσκευής φαίνεται πως υπάρχει μία μονή κάμερα όπως και στις προηγούμενες γενιές iPad.  Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να διαθέτει και μαγνήτες σύνδεσης για Magic Keyboard. 

Η δημοσίευση υποστηρίζει πως τα σχέδια αφορούν το iPad 8ης γενιάς, όμως θα μπορούσε να είναι και το iPad Air 4 αφού τα Air ανήκουν σε ακριβότερη κατηγορία από τα iPad όποτε είναι πιο πιθανό η Apple να ενσωματώσει εκεί τα χαρακτηριστικά των ακριβότερων iPad Pro, έτσι ώστε να διατηρήσει τις διαφορετικές κλίμακες τιμολόγησης σε όλα τα μοντέλα.

Διαβάστε επίσης: Η Adobe κυκλοφόρησε το Photoshop για iPad!