Φωτογραφίες αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά του iPhone 12 Pro Max κάμερα, 120Hz οθόνη, μέγεθος notch

Φωτογραφίες αποκαλύπτουν χαρακτηριστικά του iPhone 12 Pro Max κάμερα, 120Hz οθόνη, μέγεθος notch
ired.gr

Σύμφωνα με στιγμιότυπα οθόνης που διέρρευσαν αποκαλύπτονται αρκετά από τα χαρακτηριστικά του νέου iPhone 12 Pro Max. Οι εικόνες δημοσιεύτηκαν στο Twitter από τον Jon Prosser, ο οποίος στο παρελθόν είχε προβλέψει σωστά αρκετά από τα χαρακτηριστικά ερχόμενων προϊόντων καθώς και ημερομηνίες κυκλοφορίας και λέγεται πως προέρχονται από δοκιμές επικύρωσης παραγωγής των νέων μοντέλων. 

Διαβάστε επίσης: Η Apple ανακοίνωσε νέες θήκες για τα iPhone 11 και νέα λουράκια για Apple Watch

Στην πρώτη φωτογραφία που μοιράστηκε ο Prosser με τους followers του, βλέπουμε νέες επιλογές στην εφαρμογή των ρυθμίσεων για το iPhone 12 Pro Max. Οι δύο νέες επιλογές στις ρυθμίσεις οθόνης, είναι “Ενεργοποίηση Ρυθμού Υψηλής Συχνότητας Ανανέωσης” που επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν την συχνότητα των 120Hz και η δεύτερη επιλογή είναι “Προσαρμοσμένος Ρυθμός Ανανέωσης” η οποία επιτρέπει την αυτόματη προσαρμογή της συχνότητας μεταξύ 120Hz και 60Hz ανάλογα με την χρήση.

Διαβάστε επίσης: Προβλήματα με πράσινες οθόνες στα iPhone 11 και iPhone 11 Pro

Στην φωτογραφία από της ρυθμίσεις της κάμερας του iPhone 12 Pro Max υπάρχουν νέες επιλογές όπως το LiDAR, το οποίο είναι ένας σένσορας στην κάμερα του iPhone 12 Pro Max ο οποίος θα ωφελεί στην βελτίωση της εστίασης καθώς και στην ανίχνευση αντικειμένων κατά την καταγραφή βίντεο ή λήψεων με Night Mode. 

Άλλα χαρακτηριστικά που φαίνονται στις ρυθμίσεις της κάμερας περιλαμβάνουν την καταγραφή βίντεο 4K στα 120fps και στα 240fps και δύο ακόμα νέες επιλογές “Ενεργοποίηση Ενίσχυσης Night Mode” και “Ενεργοποίηση Προηγμένης Μείωσης Θορύβου”. 

Διαβάστε επίσης: Over-the-air’OS| H Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει την νέα λειτουργία ασύρματης ανάκτησης δεδομένων για iPhone και iPad

Σχετικά με το μέγεθος του notch στο νέο iPhone  φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Twitter από τον χρήστη EverythingApplePRo δείχνουν πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή από το τελευταίο μοντέλο iPhone 11 Pro Max. Η μόνη διαφορά είναι ότι δίπλα στην ένδειξη της ώρας υπάρχει και η ένδειξη AM ή PM κάτι που σημαίνει πως ίσως το νέο μοντέλο iPhone να διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 6.7 ιντσών. 

Η φήμη για το αν το iPhone 12 και το iPhone 12 Pro Max θα διαθέτουν συχνότητα οθόνης 120Hz ακούγεται εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο αυτές οι φωτογραφίες υποδεικνύουν δοκιμές ενός ενδεχόμενου μοντέλου του iPhone 12 Pro Max. Οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι πως τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα ισχύουν και στο τελικό μοντέλο πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως η Apple έκανε δοκιμές και ευελπιστούμε πως αποφασίστηκε να ενσωματωθούν και στο τελικό μοντέλο. 

Διαβάστε επίσης: H Apple πιθανόν να επιτρέψει την επιλογή χρήσης εφαρμογών τρίτων ως προεπιλεγμένων στις συσκευές iOS