Επαναπρογραμματίστηκε στις 11 Ιουνίου η επίσημη παρουσίαση του PlayStation 5

Επαναπρογραμματίστηκε στις 11 Ιουνίου η επίσημη παρουσίαση του PlayStation 5
ired.gr

H Sony ανακοίνωσε χθές πως η ανερχόμενη παρουσίαση του PlayStation 5  επαναπρογραμματίστηκε για τις 11 Ιουνίου στις 23:00 ώρα Ελλάδας όπως αναφέρει και το tweet που ανέβασε η εταιρεία. Η εκδήλωση είναι μαγνητοσκοπημένη και θα μεταδοθεί σε live stream με ανάλυση 1080p στα 30fps έτσι ώστε να διευκολυνθεί η παραγωγή της Sony αφού οι υπάλληλοι δουλεύουν από τα σπίτια τους. Σχετικά με την ποιότητα η εταιρεία αναφέρει πως τα παιχνίδια θα δείχνουν σαφώς καλύτερα όταν τα παίζετε σε μία 4Κ τηλεόραση. Ο εκπρόσωπος τύπου της Sony πρότεινε επίσης να απολαύσετε το stream φορώντας ακουστικά έτσι ώστε να είναι πιο ευδιάκριτη η νέα δυνατότητα 3D ήχου της κονσόλας. 

Διαβάστε επίσης: H Sony αποκάλυψε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του πανίσχυρου Playstation 5!!!

H επίσημη παρουσίαση της νέας κονσόλας της Sony αναμένεται να πραγματοποιηθεί κατα τον Νοέμβριο - Δεκέμβριο του 2020 και αφού νωρίτερα η εταιρεία μας έχει δώσει ήδη αρκετές πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά, ενώ στην ερχόμενη παρουσίαση της Πέμπτης θα δούμε το lineup των παιχνιδιών του PlayStation 5 και θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε live το gameplay στην νέα κονσόλα! Αυτά που έχει ανακοινώσει η Sony μέχρι στιγμής είναι το όνομα της κονσόλας, το λογότυπο, τα χαρακτηριστικά και τα νέα χειριστήρια.  Ωστόσο αυτό που η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμη και δεν ξέρουμε αν θα δούμε για πρώτη φορά την Πέμπτη είναι η εξωτερική εμφάνιση της συσκευής. 

Διαβάστε επίσης: Playstation 5 ημερομηνία κυκλοφορίας, τιμή, παιχνίδια και όλα τα νέα χαρακτηριστικά που μας κάνουν να ανυπομονούμε!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά 

CPU                          8x Zen 2 Cores at 3.5GHz (variable frequency) 

GPU                          10.28 TFLOPs, 36 CUs at 2.23GHz (variable frequency) 

GPU Architecture     Custom RDNA 2 Memory/Interface   16GB GDDR6/256-bit 

Memory Bandwidth  448GB/s 

Internal Storage       Custom 825 GB SSD 

IO Throughput          5.5GB/s (Raw), Typical 8-9GB/s (Compressed) 

Expandable Storage  NVMe SSD Slot 

External Storage       USB HDD Support Optical Drive             4K UHD Blu-ray Drive

Διαβάστε επίσης: Sega Genesis: Η νέα Vintage παιχνιδομηχανή της Sega!