Η Apple ανακοίνωσε νέες θήκες για τα iPhone 11 και νέα λουράκια για Apple Watch

Η Apple ανακοίνωσε νέες θήκες για τα iPhone 11 και νέα λουράκια για Apple Watch
ired.gr

H Apple κυκλοφόρησε μία σειρα νέων καλοκαιρινών χρωμάτων θήκες σιλικόνης για τα iPhone 11 και iPhone 11 Pro καθώς και νέα σπορ λουράκια για Apple Watch! Η Apple στην αρχή κάθε νέας σεζόν συνηθίζει να κυκλοφορεί λουράκια Apple Watch και αυτή την φορά προς έκπληξη όλων κυκλοφόρησε και νέες θήκες για τα iPhone 11.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι όλα τα νέα αξεσουάρ που αναμένουμε από την Apple το 2020!

Οι θήκες σιλικόνης για τα iPhone 11 διατίθενται σε τρεις νέες αποχρώσεις: 

  • Seafoam (ανοιχτό γαλάζιο)
  • Vitamin C (πορτοκαλί) 
  • Linen Blue (μπλε σκούρο) 

Εκτιμάται να είναι διαθέσιμες εντός της επόμενης εβδομάδας και στα ελληνικά καταστήματα με την ίδια τιμολόγηση που ισχύει και για τις υπόλοιπες silicone cases των iPhone 11.

Διαβάστε επίσης: Συσκευή εντοπισμού το νέο αξεσουάρ της Apple

Τα νέα σπορ λουράκια σιλικόνης για τα Apple Watch διατίθενται σε τέσσερα νέα χρώματα τα οποία είναι το Seafoam, το Vitamin C, το Linen Blue και ένα ακόμη που δεν κυκλοφόρησε σε θήκη για το iPhone 11 το Coastal Gray. Τα λουράκια θα είναι διαθέσιμα σε μεγέθη 40 και 44mm, στην ίδια τιμή που είναι τώρα και τα υπόλοιπα sport bands.

Η Apple συνηθίζει να παρουσιάζει τα νέα της αξεσουάρ μέσω συνέντευξης τύπου συνδυάζοντας τα μαζί με άλλες ανακοινώσεις. Αυτή την χρονιά όμως λόγω του Covid-19 η εταιρεία κατήργησε όλες τις διαπροσωπικές συνεντεύξεις. Το επόμενο μεγάλο event που αναμένουμε είναι το WWDC 2020 που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου και θα είναι διαθέσιμο μόνο online.

Διαβάστε επίσης: H Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου MacBook Air