H Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου MacBook Air

H Apple ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου MacBook Air
ired.gr

Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του εντυπωσιακού νέου iPad Pro η Apple ανακοίνωσε τα νέα MacBook Air τα οποία έχουν δύο φορές καλύτερη απόδοση από τα παλαιότερα μοντέλα και σε αντίθεση με το Butterfly Keyboard που διέθεταν τα προηγούμενα μοντέλα, το νέο MacBook Air διαθέτει το τελευταίο και πιο εξελιγμένο Magic Keyboard, όμοιο με αυτό που διαθέτει το πιο πρόσφατο MacBook Pro 16 ιντσών. 

Διαβάστε επίσης: H Apple αποκάλυψε και διέθεσε για αγορά το νέο iPad Pro 2020

Το πανέμορφο MacBook Air είναι ακόμα πιο λεπτό και πιο ελαφρύ με οθόνη 13 ιντσών, Touch ID και διατίθεται σε χρώματα Space Gray, Gold και Silver.  H Apple έχει επίσης διπλασιάσει τον αποθηκευτικό χώρο του μικρότερου μοντέλου το οποίο κυκλοφορούσε στα 128GB και τώρα είναι διαθέσιμο με χωρητικότητα που ξεκινάει από τα 256GB και μπορεί να φτάσει τα 2ΤΒ. 

Διαβάστε επίσης: Σύγκριση MacBook Pro 15 ιντσών VS MacBook Pro 16 ιντσών| Αξίζει η αναβάθμιση;

Όσων αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά και την απόδοση, διαθέτει τον τετραπύρηνο 10ης γενιάς Intel Core i7 στα 1.2GHz και τεχνολογία Turbo Boost με την οποία φτάνει τα 3.8GHz. Σύμφωνα με την Apple το νέο MacBook Air είναι δύο φορές πιο γρήγορο σε σύγκριση με τα MacBook Air προηγούμενης γενιάς και με τα γραφικά της Intel Iris Plus προσφέρει 80% καλύτερη απόδοση γραφικών. 

Τα νέα μοντέλα MacBook Air όπως και τα νέα iPad Pro είναι άμεσα διαθέσιμα για παραγγελίες!

Διαβάστε επίσης: MacOS Catalina| Το MacOS είναι πιο ευέλικτο από ποτέ