iPhone 9 | iPhone SE Διέρρευσε βίντεο που δείχνει την νέα συσκευή της Apple!

iPhone 9 | iPhone SE Διέρρευσε βίντεο που δείχνει την νέα συσκευή της Apple!
ired.gr

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα διέρρευσε ένα βίντεο στο YouTube, το οποίο φαίνεται να προέρχεται από clip στο Tik Tok και έχει την περιγραφή iPhone 9 | iPhone SE 2 Hands on. Στο βίντεο φαίνεται πεντακάθαρα από όλες τις πλευρές η νέα συσκευή της Apple η οποία ταιριάζει αρκετά με τις φήμες που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής. Πράγματι διαθέτει αρκετά όμοιο σχεδιασμό με το iPhone 8 ιδιαίτερα από την μπροστινή πλευρά του και το μέγεθος, όμως περιμετρικά και στην πίσω όψη μοιάζει αρκετά με το iPhone SE. 

Διαβάστε επίσης: Η νέα σειρά των iPhone 12 θα διαθέτει 6GB RAM


Όπως παρατηρούμε τα κουμπιά βρίσκονται στα συνηθισμένα σημεία, όμως δεν υπάρχει θύρα ακουστικών, μόνο μία θύρα Lightning στο κάτω μέρος της συσκευής. Μπορούμε να διακρίνουμε επίσης ότι η συσκευή διαθέτει iOS 13 καθώς και Touch ID. Η πίσω κάμερα κρίνοντας από το μέγεθος και το σχέδιο της πιθανόν να είναι ίδια με αυτή που έχει τοποθετηθεί και στο iPhone 11.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι όλα τα νέα αξεσουάρ που αναμένουμε από την Apple το 2020!

Είναι δύσκολο να κρίνουμε αν το βίντεο είναι αυθεντικό ή όχι όμως στην περίπτωση που είναι όντως αυτό το iPhone 9/SE και κυκλοφορήσει με τιμή εκκίνησης τα 399 δολάρια, με τα τεχνικα χαρακτηριστικά και την ταχύτητα του iPhone 11 αλλα και όλες τις δυνατότητες του iOS 13, σίγουρα θα έχει μεγάλη επιτυχία στο κοινό της Apple. 

Διαβάστε επίσης: Όλα τα νέα για το iPhone SE 2 - Χαρακτηριστικά - Τιμολόγηση - Χρώματα