Προλάβετε τις απίστευτες προσφορές σε μεταχειρισμένα iPhone μόνο για λίγες ημέρες!

Προλάβετε τις απίστευτες προσφορές σε μεταχειρισμένα iPhone μόνο για λίγες ημέρες!
ired.gr

Επωφελήσου και εσύ από τις μοναδικές τιμές σε μεταχειρισμένα iPhone μόνο για λίγες μέρες από όλα τα καταστήματα ired! Κάνε και εσύ δικό σου επιτέλους το iPhone που τόσο καιρό ονειρευόσουνα ή διαλέξτε το τέλειο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα στην καλύτερη τιμή! Όλα τα μεταχειρισμένα κινητά μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ελεγμένα για την λειτουργικότητα τους και σε απίστευτα χαμηλές τιμές μόνο για λίγες ημέρες! 

Διαβάστε επίσης: Αγορά μεταχειρισμένου iPhone - Πως να κάνετε την σωστή επιλογή και τι πρέπει να προσέξετε

Από σήμερα εώς τις 15/02/2020, σε όλα τα καταστήματα ired θα βρείτε:

iPhone X 64GB μόνο στα 549€ - Ίσως ήρθε η ώρα να αποκτήσεις και εσύ το μοναδικό iPhone X που τόσο καιρό ήθελες σε μοναδική τιμή! Το iPhone X χωρίς αμφιβολία αποτελεί ένα από τα πιο εντυπωσιακά iPhone, αφού ξεχωρίζει από την Super Retina HD οθόνη του στα 2.436x1.125 pixels η οποία καλύπτει όλη την επιφάνεια της συσκευής από άκρη σε άκρη! 

iPhone 8 Plus 64GB μόνο στα 439€ - Το iPhone 8 Plus αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές των χρηστών, αφού διαθέτει όλα τα τελευταίας τεχνολογίας τεχνικά χαρακτηριστικά που θεωρούμε απαραίτητα ενώ παράλληλα διατηρεί τον συνδυασμό  των iPhone το home button και το touch ID που οι περισσότεροι αγαπήσαμε! Διαθέτει μία εκπληκτική Retina HD οθόνη 5,5 ιντσών, κύρια διπλή κάμερα με ευρυγώνιο και τηλεφακό, είναι ανθεκτικό σε νερό και σκόνη και διαθέτει εκπληκτικό Premium γυάλινο σχεδιασμό!

Διαβάστε επίσης: Το Apple Pay υποστηρίζει πλέον όλες τις ελληνικές κάρτες μέσω του Curve

 

iPhone 7 128GB μόνο στα 289€ - Μπορείς επίσης να αποκτήσεις το αγαπημένο σου iPhone 7 μόνο με 289€!!! Και με 128GB αποθηκευτικού χώρου για να το γεμίσεις με όλες τις αγαπημένες σου εφαρμογές, φωτογραφίες και να κάνετε λήψη βίντεο χωρίς δεύτερη σκέψη! 

Επισκεφθείτε λοιπόν και εσείς το κοντινότερο σε εσάς κατάστημα ired και κάντε δικό σας το iPhone που τόσο καιρό θέλατε! Και αν θέλετε να δώσετε στην νέα σας συσκευή και το προσωπικό σας στυλ ενώ παράλληλα θα το προστατεύσετε μπορείτε να επιλέξετε μέσα από την μεγάλη γκάμα αξεσουάρ που διαθέτουμε, είτε ψάχνετε για θήκες, είτε για τζαμάκια, ακουστικά, καλώδια και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε θα το βρείτε στα ired!

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα ired στην περιοχή σας ή δεν έχετε την δυνατότητα πρόσβασης σε εμάς μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες προσφορές! 

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι όλα τα νέα αξεσουάρ που αναμένουμε από την Apple το 2020!